reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hej!

Wpadłam na chwilkę.Jutro naskrobię do Was więcej pijaczki małe, bo mi dziś łeb napierdziela. Tak mnie zatoki bolą, że szok. Byłam u lekarza, a ten nic konkretnego mi nie dał.Mówię mu, że już mi ibuprom ten mocny nie pomaga, a ten na to, że może paracetamol wezmę:wściekła/y:. Dał mi coś na rozrzedzenie wydzieliny i przeciwbólowy taki,który przy zwyrodnieniu stawów się bierze. Idiota jakiś, chyba za kasę tę medycynę kończył:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jak mi nic nie ulży, będę musiała iść jeszcze raz,tylko do jakiegoś innego.
Buziakczki kochanieńkie. Milutkiego wieczorku.

hej babole:))
pisałam posta chyba z 3 razy i taki długasny był i cos mi zjadło go net sie zamulil i cos przerwało
ASIA ASIA ja do ciebie słuchaj a próbowałas CIRRUS na zatoki???? mój T tez ma zatoki i ibuprom niepomagał i ten cirrus mu teraz pomaga sprubuj 12 tabl chyba ok 30 zł ale polecam bo sie opłaca

kacha - a co cię tak nosi:szok::szok: i ten popcorn hmm podejrzane, ja dzień przed porodem zjadłam 10 kawałków tortu serowego mniam a na drugi dzień o 3 chyba Łukasz miał dość tych słodkości bo chiał wychodzić:-D:-D:-D
kasiamaj- ale przystojniacha z ciebie;-)
paula- kiedy ty odpoczywasz kobieto, powinnaś odpoczywać przed przyjazdem męża a nie urabiać się po pachy;-)
basia- jak brzuszek?
asia- oj współczuję ci tych zatok:sorry2: zdrówka
elcia- mi też parę razy się tak zrobiło z postem, a niestety później trudno odtworzyć całośc:sorry2:
weroniczka- co tam kilogramy, patrz jakie pyszne drożdzówki

a ja się dziś wcisnęłam w stare dzinsy hurra, trochę opięte na tyłku i brzuchu ale ok, tak mocno nie cisnęły, to dobry znak:-):-)

reklama
Asiu dużo zdrówka dla Ciebie, niestety nic Ci nie poradzę, bo nie miałam nigdy problemu z zatokami :tak:
Aga nie wiem co mnie tak nosi, teraz na chwilę przysiadłam i znowu jem:-) Tym razem kurczaka z pieczarkami w sosie czosnkowym :-)
A tak w ogóle to za 3 godziny tutejszego czasu, a za 2 godziny czasu polskiego Jessi będzie już donoszona:-D Także mogę już zacząć rodzić, jutro wybieram się na duże zakupy, żeby zacząć powoli ją wywoływać :-p A jak Oliś zaśnie to T. dopadnę, chociaż nie wiem czy po całotygodniowej pracy na nocną zmianę będzie z niego jakiś pożytek, bo dzisiaj w ogóle nie spał :-p

Do góry