jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
no wiesz Stefcia, moze Ty masz schaby ale ja to nie 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

jutro się poprawie... ;-)

-no się zobaczy....
jutrzenka wez ty sie juz przestan oszukiwac bo to az przykro sluchacno wiesz Stefcia, moze Ty masz schaby ale ja to nie![]()

a że te tory przeszkód są do 12 lat to wiesz... ciężko mi się tam było wdrapywać za córcią... 

potem pokaże wam foty 

nie no żartuje moze ne olewam, ale nie ide bo musze z Darią iść na ten bilans dwulatka w końcu, a dopiero teraz bo moja przychodnia miala wolne ponad tydzień rozliczali sie za ubiegły rok i sobie zamkneli interes
a zimówki u R mamy w Balicach
hehe ciekawe czy dojedziemy