Dzień dobry.
Alex jeszcze śpi to postanowiłam zajrzeć co u Was, bo ja jakoś nie umie.
Paula - Ty się nie śmiej z biednych kierowców. Ja wczoraj stanęłam w połowie wielkiej górki jak zatrzymałam się na światłach i kicha. Do przodu nie idzie bo rolowałam a z tyłu auta. Gość co był za mną zaczął się wściekać gamoń, wymachiwać rękami, w końcu mnie wyminął i pojechał-jakieś 5 m-on utknął dobrze mu tak. Normalnie jak przejeżdżałam koło niego to mnie korciło język mu pokazać. Bałwan jeden. Wiesz mi się wydaje, że to przedszkole wcale nie takie drogie. U nas podstawowy pakiet kosztuje 250.00.
Ale miałaś wczoraj w tych kulkach przebieżkę - mnie to w czwartek czeka.
Aga, Kata - dziękuję, za kciuki, chyba pomogło, bo poszło super gładko, tylko zanim pojechałyśmy na wizję, to musiałam znów analizę zmieniać, bo na szkolenie dawałam nową, a po szkoleniu pani dyrektor znów pozmieniała zasady. Normalnie koszmar. Chciałam to wziąć do domu i na spokojnie zrobić, ale dziewczyny mi mówią, że mam to pisać na miejscu bo jutro, czyli dziś jest komisja i będą oceniać wnioski. Teraz tylko czekać na wiadomość.
Jutrzenka - współczuję z tym autem, wiem co przeżywasz.
Sylwia - ogromne BRAWA dla Marcelka, dzielny chłopaczek.
Ata - no i GRATULACJE dla Dariusi. Super że już robi do ubikacji.
Dorośleją te nasze dzieciaczki.
Kasia - jak tam po wizycie u dentysty??
Kacha - Ty konspirantko ;-) Super że T nie robił wywodów, Ty to wiesz jak chłopa udobruchać ;-).
To tyle. Wszystkim miłego dnia a dla kierowców mniej śniegu i super dróg