reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

i ja się witam!

już mi lepiej, kinia dzisiaj ładnie przespała nockę choć przebudziła się przed 6 :baffled: napiła się wody i pospałyśmy do 8 :tak:
na mnie jednak najlepiej działa moja miksturka! :-) od razu stawia mnie na nogi ;-)

mała z teściem na saneczkach więc znowu mam chwilkę dla siebie
ale powiem wam, że młoda coś ostatnio na dwór nie chce wychodzić :sorry2: taki piecuch z niej jak z mamusi ;-) ubierać ją muszę na bajce i mocno zbajerować żeby wyszła :sorry2:

jutrzenka super ten basen! ech gdyby człowiek umiał pływać... :zawstydzona/y:
kasia samopoczucie już lepsze? :sorry2:
magda z tym wekowaniem to jest bardzo dobry pomysł :tak: a jaka oszczędność i czasu i pieniędzy :tak:
kacha ale się uśmiałam z ciebie :-D melduj nam się tu szybciorem bo coś ucichłaś;-)

idę coś zjeść...

jakieś plany na weekend? ;-)

reklama
a ja myślałam że sie z wami przywitałam ,ale tylko tak myślała ktoś przyszedł zawrócił mi głowę i zapomniałam:zawstydzona/y:
witam
kasiamaj- jak nastrój przeszło ci trochę rozdrażnienie?
kata- zdrówka al Kini
i dal wszystkich buziaki:-)

dzięki aga! :-)
ja nie wiedziałam, że ty masz taki talent w rękach? :-) chodzi mi o rysowanie, o którym pisałaś wcześniej :tak:
u mnie t. bardzo ładnie rysuje i szkoda, że nie rozwijał się w tym kierunku

kata- podobno mam, tak mi wszyscy mówią jak zobaczą że coś rysuję, ale ja niebardzo w to wierzę:sorry2: zawsze bardzo lubiłam rysować, nie miałam nigdy problemów z narysowaniem czegokolwiek, a najbardziej lubiłam rysować twarze. Teraz już nie rysuję bo nie mam czasu:-(a bardzo mnie to uspokajało:tak::tak:

Hej Dziewczynki, wysłałam wczoraj wieczorem posta i jak mi go wcięło to odechciało mi się już pisać. Oliś zasnął dopiero około północy i już tak z deka padałam na pysk, a jeszcze musiałam się ze zgagą i z Młodą użerać:sorry2: Normalnie już mam dość, Młoda już mnie nie kopie tylko wręcz tak się kręci, że wszystkie wnętrzności mnie bolą:sorry2:I to największe szaleństwo zaczyna jak chcę się położyć spać:sorry2:Tak chciałam ją chociaż do stycznia donosić, a tu już jutro kończy się 38 tydzień i nic, pewnie cisza przed burzą:cool2:
Ech nie marudzę, idę się chwilkę zdrzemnąć, bo oczy mi się same zamykają:sorry2:

hej

ja dzis wyjatkowo o tej porze bo zrobiłam sobie wagary od gimnazjum miałam dzis tam taki maraton że jak wstałam to mi sie niedobrze zrobiło i wziełam dzień na telefon jestem taka zmeczona że życ mi sie nie chce jak mam tam iść głęboko gdzieś ich mam
jakbym mogła w drugiej szkole pracowac na zwolnieniu to bym wzieła zwolnienie do końca roku szkolego ale niestety :baffled:tak więc od poniedziałku znowu do wariatkowa trzeba wrócić czekam na ferie z niueerpliwością

buzole

aga :-D:-D:-D to traktorzystów rysuj obok :-D
o kacha hej! wiesz, że jak w dzień chodzisz to ją kołyszesz i mała śpi a jak ty śpisz to jej się nudzi :-p dobranoc :-)
grzechotka :-( może jakiś wyluzowujący specyfik z apteki? ;-)

reklama
Aga to jestes mistrzynią w rysowaniu traktorów;-):-)

Kaski razy 3,Jutreznka,Grzechotk,Elaa hejka:-)

Mufinek zasnął,posprzątałam przepieknie,wstawiłam pranie,pootwierałam okna...oj to lubie:tak::tak:

Do góry