reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

ja oczywiscie jeszcze siedze chociaz juz ledw ledwoo.
kasia maj ale wrzucilas zdjecie na NK az ci rysy twarzy zniknely od tego retuszu heheh nie masz jakiegos prawdziwego zebym moga zobaczyc fryzurke?? ja w poniedzialek sie tne :)
magda z moim zelazkiem podobnie hehhe chociaz ostatnio musze przyznac ze prasowalam z godzine hehhe
sylwia u nas juz cieplutko jutro ma byc 7 stopni ale juz drogi sa czarne i cale szczescie snieg zabieraja.
weroniczkoo ja podobnie jak paula wyobrazilam sobie ze zabralas mu to ciasto z buzi hehe

reklama
ja jeszcze czekam az mi słoiki złapią i kończę dzień
Sylwia współczuje aury, niech Ci Stefa przydmucha ciut dobrej pogody
Stefanka widze, że tak jak ja masz przypadłośc nocnego siedzenia mimo woli organizmu - paskudny zwyczaj.

Ostatnia edycja:
To i ja jeszcze dam glos przed spaniem;-) HAU! (hehe)
Mloda pospala 2 i pol godziny w dzien to sie jeszcze usypia... czesto przed spaniem ja jakies smiechy ogarniaja i dziwne odglosy z pokoju dobiegaja, ale na szczescie pokornie lezy w lozku:tak:
Weroniczka i ja sie nie wylamie, to samo sobie pomyslalam o wyrywaniu ciacha dziecku:-D
Basia, to Cie zawiode, ale ja sie przez jedno L pisze... bardzo po Polsku:tak::-)
Magdalenka, to Ty te obiadki wekujesz czy jakies inne przetwory o tej porze roku robisz?:-)
Sylwia, ja tez juz wariacji w domu dostaje, bo tyle sie nasiedzialam....ale u nas zima to teraz czesto okropnie mrozne wiatry i nawet na zakupy zle sie jezdzi, bo do auta trzeba dojsc:baffled: Jedno jest dobre ze tutaj drogi sa blyskawicznie odsniezane i cala zime czarne (chyba ze swiezy snieg pada), za to full soli sypia i strasznie sie auta niszcza, o butach nie wspomne:baffled:
Kasiamaj, Weroniczka i Paula, Wy tu tak nie slodzcie, bo mi sie na noc chcica zbiera na slodkie, a juz ciasta nie ma, chyba mlodej zelki zezre;-) Wczoraj R od kolegi z pracy przyniosl fajne ciacho(!!!) takie z jablkami i mnostwem cynamonu (mniam) - jakis zydowski specyfik... ale juz nie ma:-(

Jakos sie dziwie ale po dzisiejszych przejsciach nie mam siniolca, ale troche mi sie jakby guz zrobil.... do wesela (jeszcze nie wiem czyjego ) sie zagoi:tak:

A co do dnia dziecka, to odpoczelam, posiedzialam z tesciowa przy kawusi, ale po obiedzie musielismy na zakupy jechac... W sumie w sobote mala imprezka, ale poniewaz to ze wzgledu na mnie to sie obijam i bedzie tylko kupny tort (ale za to nawet pyszny;z bita smietana, owocami z puszki i kupa truskawek na wierzchu), a do jedzenia to pizze zamowimy:tak: No zeby tak calkiem na lenia nie bylo, to salatke jarzynowa zrobie i moze ajerkoniak, chociaz kolega mi pyszna wisniowa (polska ) nalewke babuni przyniosl, to tez postawie:-)

Cos nie widze zeby sie Kacha na wieczor odzwyala.... nie chce krakac, ale czyzby to sie juz Jess na swiat pchala???? I tak sie ostatnia dowiem jakby co;-)

Hej!

Amelka swoją wizytą mnie obudziła o 7 a Julcia jeszcze smacznie śpi... ;-)

Magda to Ty dla Wiktorka specjalne obiady gotujesz i wekujesz w słoikach? Julka już jada to co my. W większości, bo jeśli mięsko to tylko drób, wieprzowiny nie jada bo ciężko jej pogryźć nawet jak mocno rozgotowane... żuje i żuje... a mnie krew zalewa... :-Dpoza tym to wszystko jada :tak:

Stefanka już pracujesz? Czy nadal wolne?

Pryzy myślisz że Kachę wzięło... ? Ja myślę że jeszcze nie, aczkolwiek po tej przygodzie może coś się ruszyło...

no i się napisałam... dzieci mnie wołają... :dry:

Więc życzę wszystkim miłego dniaaa!!! :-)

Witam się z pracy.
Oczy na zapałkach z toną piachu.

A wekuje słoiczki z jedzeniem dla Wiktora z tego względu, że my żadko jadamy obiady. A dziecko na lodzie zostac nie może. Codziennie gotować tez nie specjalnie mi się widzi. Ale jak robie obiad dla nas to Wiktor tez je z nami...raczej wszystko.
Paula hehe wiem o co Ci chodzi z tym przezuwaniem :-D
pozdrów swoje dwie czorcice ;-)
Pryzybela oj daleko mi do przetworów mimo wszystko ;-):-D
Jutrzenka niedługo się obudzisz :tak:

Miłego dnia Laski
ja chyba wypije druga kawę :sorry2:

cześć
jestem dzis zła :wściekła/y:
niewyspana i rozdrażniona....
spadam na śniadanie moze jak cos zjem to mi przejdzie!!!!

miłego dnia dziewczyny ;-)
dziś mam wizytę po południu -to trzymajcie kciuki.

wpadnę może potem jak młody zaśnie...a powinien odpaść po nieprzespanej nocy.

Madzia hehe jak niedzwiedz z zimowe snu ;-):-D

a u nas niedlugo, podobno 19 stycznia otwarcie basenu. Ale sie ciesze, do tej pory byl tylko taki stary wojskowy a ten nowy budowali chyba z 10 lat, lodowisko stoi juz ze 3-4 lata a basenu sklonczyc nie mogli.
Ale juz jest i wkrotce otwarie, fajnie pojdziemy z kuba :tak:
A tu fotki z Tygodnjika siedleckiego, wyglada fajowo, tak profesjonalnie, a i fajny widok na lodowisko z okna basenu :tak:.
Tygodnik Siedlecki

a tu opis, trzeba przyznac ze brzi zachecajaca, udogodnienia dla niepelnosprawnych, miesjce dla rodzicow z niemowlakami, sauna i inne bajery
http://www.tygodnik.siedlecki.pl/t8153-basen.juz.czeka.htm

Ostatnia edycja:
dzien dobry laseczki:-):-):-)

Jestem na chwilke....witam sie i uciekam;-)

dzis piatek...wiec nasze pracujące mamusie sobie jutro i pojutrze odpoczną...wyspią sie...nooo:tak:

udanego dnia dla wszystkich! pozdrawiam:-):-):-):-)

reklama
Do góry