reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kurcze coś mi się dzieje z prawą nogą. Rano bolała mnie w biodrze a teraz doszło jeszcze łamamnie w kości i cierpnięcie w łydce:sorry::sorry::sorry::sorry: Mam nadzieję że po dzisiejszej kuracji rozgrzewającej rano będzie jak nowa:sorry::sorry::sorry::sorry:

reklama
ciao ciao

pojawiam sie i ja dzis, prawie caly czas nie bylo nas w domu

poczytalam co u was ale nie mam weny do pisania:no::no::no:

hej
na wizycie byliśmy wyszło że jeszcze gardło Kuba ma trochę czerwone.-zostawiła mu tylko syropki.
idę zaraz oglądać płytę z wesele-z tego co byliśmy w pażdzierniku-bo dopiero młodzi odebrali gość taki zarobiony..:szok::tak:

Asiu-dobrze że Fifi zdrowy :tak:
Paula-to miałaś przebuj z psiakiem....my bodziaki do spania...musze Kubie zakładać bo w nocy budzi sie z bluzką od piżamki pod brodą...wyciągnie jakoś ze spodenek i masz....brzuchol goły-a tak w dzień to też majtochy i podkoszulek.-wygodniej jak siusiu zawoła :tak::-)
Magda-zdrówka-daj przepiś na ten specyfik z imbirem.

Hej.
łobuziaki śpią a ja jak zwykle o tej porze siedzę z lapkiem na kolanach zajadam...(kto zgadnie?:-D) i czekam na te badziewiarskie seriale:-D

Te nowe seriale na tvn zapowiadaja się ciekawie szczególnie "klub szalonych dziewic":tak: kiedyś zaczęłam czytać książkę na podstawie której jest ten serial ale nie skończyłam:sorry:
Ale ja bardzo lubią Przybylską i jestem ciekawa co z tego wyjdzie.
no i jeszcze ten "usta usta" z Różdżką, którą też lubię:tak:

a nam właśnie zalało kuchnię:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dobrze że mąż się skapnął szybko bo raczej nie zdążyło zalać sąsiadów z dołu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: chociaż cholera wie

Asia nie katowałam go oczywiście :rofl2: tylko dostał ze dwa razy w dupę a potem kaganiec na pysk i to wystarczająca kara... ;-) hmmm... puściłam go żeby się załatwił a jego jeszcze nie ma? :szok: wołałam ale gdzieś lofruje chyba bo nie przyszedł:sorry::eek:

Magda wbrew pozorom mój pies surowizny nie tyka... :-D:-D:-D

Kacha hehe może jeszcze z jednego talerza mamy jeść? :rofl2::-p

Sylwia pewnie czipsy solone... :-D

Weronika a co sie stało???

Stefanka muaaa

Ide wołać tego gałgana :eek::nerd:

Paula właśnie nie wiadomo co się stało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i narazie nie można tego sprawdzić bo woda jest koło kontaktu i może pokopać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: pewnie R będzie musiał wziąć jutro urlop żeby to naprawić.

reklama
Do góry