reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

aga współczuję :-( zdrówka życzę!
sylwia moja też domatorka - po mamusi :-p na dwór to wołami muszę ją wyciągać :sorry2:
alex może coś mu stanęło na żołądku? :-( jak dokazuje to nie jest źle ;-)
co do przeglądarek: zostaję przy fox-ie :tak: google chrome nie ma pewnych funkcji, które dla mnie są niezbędne :rofl2:
ooo stefcia dzięki za zaproszenie :-) zanim dojadę to znowu zima będzie :-p
podeślij wirtualnie to słońce tak na szybko ;-) aż żyć się chce, nie? :-)
czyżbyś wątpiła w swoje fryzjerskie zdolności? :-D

a my siedzimy w domu
zaraz chyba wskoczę do wanny, t. widzę kimie na kanapie :-D, mała zajęła się klockami i tak nam mija popołudnie :rofl2:

aaa no i pit-a nam rozliczyłam ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
kata ja nie wiem ty nigdy dobrych intencji nie doceniasz ?!?!
nie nie watpie hehe tylko myslalam ze sie nie wyrobie z tym kurczakiem a juz wlasnie zrobilam i sie piecze.

bry ;-)
odruchowo napisałam dzień dobry....:szok::-D-i musiałam skasować bo toć to już wieczór!!!!:szok:
co u nas...-nic nowego.poza tym że strasznie wieje i o dziwo jeszcze prąd mamy....
a i Kuba dziś nauczył się bawić z ęce-pęce........-chodzi i woła "ecie-pecie w tulej ecie" i coś tam chowa :-D:happy:
jutro J jedzie do swojego lekarza na przegląd.miałam jechać z nim ale boję sie trochę bo w jedną stronę ponad 3 godz.a ja nie wysiedzę tyle-zwłaszcza że w środę jedziemy do mojego specjalisty od wątroby z tym że jazda tylko godz.
zrobiłam sobie dziś spodnie...bo już mnie szlag trafiał motać guzik na gumkę recepturkę :-D:-p
Basiu-jak otwarcie???
Dota-będzie dobrze...ze spaniem Krzysiolinka :tak:-fajne foteczki :-p
Kata-z pokojem ruszamy pod koniec marca-najpierw musze zrobić nalot na Dotę...:-D:-p
Grzechotko-hej hej...fajne avek :tak:;-)
Aga-zdrowia dla Was.kup sobie ten syrop *spam*.(wzmocni Cię trochę)

Sylwia jak dałaś Pauli fasoli to pewnie ona podpierdzieliła ci polskie znaki:sorry2::sorry2::sorry2:

Maluch już śpią więc mam wieczór dla siebie. Muszę wypisać karty rekrutacyjne dla chłopaków do przedszkola.

hej Weroniczko
mój właśnie zasypia.

kurcze też tak sobie myślę z tymi karami...żeby zastosować stanie w kącie....ale nie wiem czy Kuba zachce????
jak coś do niego mówię albo zwracam mu głośniej uwagę to ten albo patrzy w sufit....(co mnie zaraz szlag trafia) i przewraca oczyma albo zaczyna wyć udając że płacze i chce wymusić co tam......-masakra.....a mnie czasem nerwy noszą.

Dobry wieczór.
Wpadłam was tylko szybko poczytać, ale niestety nie odp każdej z osobna. Przepraszam. Napiszę tylko ze ludzi było dosyć tak ale jeśli chodzi o kupowanie to już troszkę gorzej, ale pocieszam się faktem że to dopiero pierwszy dzień a i minimum wyznaczone przez księgową zrobione. Postaram się zajrzeć jeszcze później i coś więcej naskrobać a jak nie to miłej nocki życzę.
Buziaczki kochaniutkie

oj stefa doceniam doceniam! :tak: i to nie wiesz jak bardzo :-);-) tylko nie przypal: kurczaka i j. sis :-)
no kasia bo już miałam sms-ować do ciebie ;-)
aha nie wiesz czy cała od doty wrócisz? :-D
kasia jak to zechce?? :szok: jak paszczak ucieka z kąta to ją odprowadzam z powrotem aż swoje odstoi - ucieka, ryczy ale jestem nieugięta (tzn. raz byłam bo to działa u nas ;-)). w końcu przybiega do mnie z płaczem i mówi, że jest grzeczna a ja się pytam czy wie dlaczego stała w kącie? ;-) no i mi sama opowiada prawdę :tak: także polecam tą metodę :tak:
basia ci klienci to pewnie tak oblukać na razie przyszli i wrócą :-)

ja wykąpana, młoda szaleje z t. ;-)
dzisiaj 40 minut ją usypiałam w dzień :wściekła/y: tzn. sama się usypiała a ja siedziałam obok. ło mamo! :baffled: w końcu po przebojach i tak zasnęła o stałej porze bo położyłam ją troszkę wcześniej bo zaczynała mi ziewać :baffled:

ciao
u mnie dzis @ i weny tworczej brak
pogoda sie zrypala mam nadzieje ze jutro bedzie lpiej
nie bede wam smecic bo sie nie czuje

moze pozniej jeszcze cos skrobne

reklama
Do góry