reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hejo z wieczora po bardzo intensywnym dzionku, ale teraz chyba wszystkie beda intensywne

JUTRO IDE NA SZKOLENIE A W PIATEK DO PRACY :-):tak::-D;-)

ciekawe jak mi pojdzie, no i Zaki w koncu zostanie kolejnym grudniaczkiem przedszkolaczkiem :tak::tak::tak:

no i bede miala mniej czasu na bb, no ale zawsze bede zagladala bo milo tu na grodniu 2007 :tak::tak::tak:

przed chwila obejzalam YCD i umarlam ze smiechu, usmiech chlopca od jezzu na koniec byl niesamowity :tak::tak::tak:

kal.aga udanej wycieczki, a Lukasz pewnie poradzi sobie z rozlaka lepiej niz ty :tak::tak::tak:

paula zdrowka dla julinki :tak::tak::tak:

kasiamaj fajnie ze udalo sie naprawic aparat, nasz tez by sie przydalo, dobrze ze mam w telefonie dobry aparat to bynajmniej jak jestesmy na dworze popykam zawsze zakiemu fotek

alex ty zberezniku :-D:-D:-D

kochane wszystkim dziekuje za trzymanie kciukow w koncu trzymane byly na calym swiecie i sie udalo, a najlepsze to jest to ze to bylo pierwsze cv jakie wyslalam od kad zdecydowalalm sie szukac pracy

buziaczki dobranoc

dzień dobry
witam sie deszczowo-bo u nas leje....ale to też plus bo snieg ginie....:happy2:
Alex-jakieś zboczuszne myśli miałaś wczoraj....:-D

co tam jeszcze oglądałyście YCD?-fajna była ta laska co z konia spadła....:-D:-p

kurka na wacie-nie wiem co dziś na obiad zrobić....
wczoraj zrobiłam dwie pizze bo byli goście moja sis za swoim nowym menem i jakoś natchnienia nie mam co na dziś bo planowałam tą pizzę na obiad ale jak się pojawili to coś trzeba było na kolację zapodać.:-D

miłego dzionka
ja lecę pralkę nastawić.

hej
ewejda- gratulacje, opłaciło się trzymać kciuki:tak::tak::tak:a co będziesz robić w tej pracy?
kasiamaj- ty chcesz nam wmówić ze o 22 w nocy ty golisz J. głowę:confused:;-):-D:-D:-D następną wizytę mam na początku kwietnia i wtedy pewnie mi wyznaczy datę na usg:tak:mam zdjęcie z poprzedniego ale jest bardzo malutkie i niewyraźne, jak się da zrobić z niego zdjęcie to wam pokażę:tak:
dota- to musisz dużo wysiłku włożyć żeby zrzucić zbędne kilogramy i zmieścić się w strój alex;-):-D:-D
paula- teraz na wiosnę pewnie interes z cięciami ruszy z kopyta:tak::tak:
już dziś w nocy wyjeżdżam na wycieczkę hurra:-) Łukasz mi się pomagał pakowaći zapakował mi kilka swoich zabawek i powiedział że też chce brum:sorry2:

Aga-więc musze sprostować...nie o 22-ej tylko o 20:20 :tak::-D:-p
teraz mam łysolków w domu :-p:-p:-p
a i udanej wycieczki :tak:;-)
a przy okazji będziesz miała się czym pobawić skoro Łukasz zadbał o to żebyś i zabawki zabrała :-D:-D:-D-nie rób przykrości małemu i niech jadą z Toba.:-p

Czesc :-) Lece sie troszke ogarnac... wpadne pozniej....

Aga- no to szerokiej drogi....:tak:Na pewno wycieczka bedzie atrakcyjna... i troche sie kobito rozerwiesz....:-) I czekamy pozniej na fotorelacje....:-)
Kasiamaj- a no wlasnie Aga ma racje, o 20 golenie glowy????:confused::dry: Jakos nie wydaje mi sie.....:no: Bez swiatla naturalnego? Pewnie golilas trudno dostepne miejsca.... tak na logike rzecz biorac....:-p:-D:-D;-)
Ewedja- a no wlasnie... jaka to pracka?

Ostatnia edycja:
reklama
ciao u nas super pogody ciag dalszy

dla tych co pytaly i dla tych co jeszcze nie zdazyly zapytac praca na telemarketingu, mam nadzieje ze dam rade, nie wiem tylko jak zniose rozstanie z Zakim bo on na pewno sobie poradzi, juz dzis nie moglam spac bo sie denerwowalam,

zaraz uciekamy wiec wpadlam jeszcze na chwile poczytac co u was, szkolenie mam na 14 napisze wieczorem co dalej

buziaki

Do góry