reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

wrocilam do was jeszcze na chwile i zglodnialam jak poczytalam o tych nalesnikach

sylwia paula
napisala dzis ale juz po mojm pierwszym powrotnym poscie, musze wam focha strzelic :tak::tak::tak: no ale ja nie z tych co nerwowo podchodza rozumiem was troche, bo juz mi sie tak zdazalo ze dlugoooooooooooooo mnie nie bylo a zawsze znalazlo sie miejsce dla mnie jak wracalam :tak::tak::tak:

jutrzenka ja z tej pracy bardzo szybko zrezygnowalam bo po pierwsze mi sie nie oplacilo a po drugie praca byla do d.......... ale dalej szukam czegos choc nie jest latwo

tez bym chciala obejrzec YCD no ale moj D oglada mecz wiec obejrze tylko koncowke

reklama
Jutrzenka długie to słówko:-D munch bunch to taki serek, coś jak danio:tak:

Chciałam jeszcze napisać że moje dziecko się dzieli:tak: Codzinnie widują się z dawidkiem więc muszą się jakoś dogadać. A jak chce coś co akurat ma dawid to zawsze przynosi coś na wymianę:-D
Ale żeby nie było że on taki słodki to powiem Wam że oboje potrafią bić się jak starzy:szok:

Ewedja ja też nie jestem często, i chociaż dziewczyny nie przywołują mnie codziennie to ja i tak wiem że pamiętają bo o mnie zapomnieć się nie da:-p:-D

Kacha ja zapomniałam jeszcze Tobie napisać, idź do GP, zrobią Ci test z krwi i będziesz miała jasność:tak:

Stefa jesz?

stefanka chcialam do wszystkich odpisac co mnie wymielili i co slepa jestem
masz za to duze buziaki :tak::tak::tak:

widze ze zostaly tylko ZAGRANICZNE mamuskic:-D:-D:-D

hej koteczki
u mnie pada śnieg :szok::szok::szok::szok: tak tak właśnie śnieg gruby puszysty biały puch brrrr
:-D a beczki hamulec ręczny mają od prawej strony kierowcy :rofl2:
kata- a które samochody mają hamulce ręczne z lewej strony kierowcy?:nerd::sorry2:;-)
elcia- :-) dzięki że pytasz , samopoczucie ok. No i powodzenia z prawkiem żeby się udało zdac za pierwszym razem:tak::tak:
ewejda- ja robię tak jak jutrzenka, kopiuję to co napisałam dopiero próbuję zapisać , bo już mi parę razy wcięło posta:wściekła/y:a to jest strasznie denerwujące:angry:
asia - ja to bym po każdej kartkówce liczyła czy mam tyle kartek ile jest uczniów w klasie żeby potem ciemnoty nie wciskali:-D:-D:-D ale i tak pewnie by się taki znalazł rodzynek:-D:-D:-D
kasiamaj- no i jak udało się w końcu twojej siostrze położyć małego spać?
weroniczka- ja to bym krewetek nie ruszyła jeszcze ze względu na wygląd bleee

a jak tak się czują obżartuski, brzuszki was nie bolą po nocnym jedzeniu;-)

dzień dobry lachonki

brrrrr.......:-:)wściekła/y:-u Was też taki zimno????
rany dobrze że śnieg nie pada....:angry::angry::angry:
mamy iść z Kubą na ten bazarek i sama nie wiem???
muszę go do teściowej podrzucić -na czas fryzjerowania się bo mi młody nie usiedzi z pupą na miejscu-zaraz będzie zwiedzał i wołał..."ja tylko zobaczyć"...:-D:-D:-D

widzę że nocna zmiana była...

fajne robi się to YCD-i jaki poziom...trudno będzie teraz kogoś odstawić.

młody sie zabajkował i nawet nie słyszy jak sięcoś do niego mówi...:szok:-TV mi dziecko zahipnotyzowało.

co tam porabiacie????

wstawać nowy dzień się zaczyna :tak::-);-)
miłego dzionka.

reklama
hej

kasia śmierdziała ci pizza bo z owocami morza rzadko kto zamawia i może jakieś stare wam zapodali :-)
u nas też kiepawo z pogodą a kinia jak tylko oczy otworzyła to na spacer woła bo t. kupił jej taki mały drewniany helikopter do prowadzenia na patyku (śmigiełko mu się kręci jak jedzie) no i bardzo chce go wypróbować na dworze. a tam mokro i pochmurnie
stefa jutrzenka proszę bardzo
OSCYPE09TR_80450l.jpg

jest pachnący, wędzony, delikatnie gumiasty i mocno pachnie serem :-p
aga strony mi się popierdzieliły :-D oczywiście chodziło mi o lewą stronę, właśnie stare mercedesy beczki, przy kierownicy z lewej strony :tak:
elcia a kiedy masz egzamin?

co wy widzicie w tym YCD? :baffled:

ale fajowo czytało się wasze pogaduchy :-)

Do góry