reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej!

Ale gorąco, mózg się lasuje... Ja wolę jak jest 24-25 stopni.

Paula, jak wypad rowerowy?
Aga, tak, jak widać na załączonym obrazku to są dwa łóżka w jednym. Drugie się wysuwa w razie potrzeby i może stanowić oddzielne łóżko...:tak:
Dota, ale wam dobrze z tym morzem. A my w tym roku chyba nigdzie nie wyjedziemy:-( tzn. nad morze...
Baśka, powodzenia w interesie:tak:
Kasiamaj, nie dorwałaś w międzyczasie kompa, hehehe...

reklama
helooooł;-)

a u nas prawie była burza...no prawie...juz zrobiło się ciemno, zaczeło wiac....nawet słychac było z oddali grzmoty ale po kilku miniutach wszystko przeszło...buuuu;-) i znowu swiecie słonce...

mam za chwilke konferencje z rodzinką na skypie;-) ostatnio robimy sobie takie pogawedki dwa razy w tygodniu:-) czekamy tylko na starszą siostre...pojechala na zakupy i się spóźnia:baffled:;-)

no nic....ideeeee.......;-):-);-):-);-)

Hej.
Ja ostatnio mam mało czasu bo cała trójeczka w domu więc praca non stop.
Wczoraj po raz pierwszy odważyłam się na samodzielną jazdę z trójką dzieci tramwajem. Podróż bardzo udana. Dzieci grzeczne więc bez problemu dotarliśmy do celu podróży czyli do mojej siostry. I tak spędziliśmy u niej cały dzień. A jutro wyjeżdżamy na weekend na wieś. W wakacje jakoś tak ten czas szybciej leci niż normalnie. I właściwie to nie wiem czy to dobrze czy nie.

A teraz zmykam do łobuziaczków moich trzech.

hej
asia- ja tak się zastanawiałam nad tym łóżkiem i pomyślałam sobie ze to dolne łózko może służyć wtedy gdyby dziecko się mocno wierciło. Gdyby miał spaść to by spadło właśnie na to dolne łózko i by się nie potłukło;-)
paula- no właśnie jak wypad rowerowy? udała się przejażdżka?
weroniczka- to udanego pobytu na wsi. Dzieci sobie poszaleją trochę:tak::tak:
dota- ile radości daje postęp techniczny:tak::tak:

a mi wczoraj kurier przywiózł nowy modem ten livebox (nie wiem czy to jest dobre, ale dali gratis) i antenę i dekoder do telewizji. Tę telewizję zamontują sobie moi rodzice bo ja mam cyfrowy polsat. No i zobaczymy czy ten internet będzie faktycznie szybszy:sorry2:

a Łukasz miał wczoraj dzień marudzenia:szok::szok::szok: normalnie wymiękłam:baffled: może to z tego gorąca:sorry2:

Widzisz Weroniczka jakie masz super dzieciaczki!!! No i jazda tramwajem chyba przypadła im do gustu

DOTKA!!!! Powinnam skopać Ci tyłka;-):-D Twoje życzenie się spełniło - mdłości mnie nie odstępują na krok. Wczoraj myślałam że z łazienki nie wyjdę, a dziś powtórka. Ty czarownico jedna ;-):-D:-D:-D:-D

Uciekam.
Życzę miłego dnia wszystkim:-)

cześć babolce :-p:-D

teściowa odjechała -więc jestem :-D:-D:-D:-D
wczoraj jakoś udało sie dzień spędzić razem-i nawet było ok.
narobiła nam pierogów-mniammmmmm......
zajęła sie Kubą -a ja mogłam się byczyć ..ah jak przyjemnie było (to byczenie)
J wrócił w miarę szybko-wszystkie wyniki ok.teraz aż w grudniu jedzie.
dziś lecę na wizytę do gina.
może coś się ruszy....oby było ok.

Weroniczko-fajnie spędzacie czas.i dzieciaki mają zajęcie...fajnie że możecie sobie gdzieś wyjechać.
Baśka-no...pogoń tą Dotkę...co ona na Ciebie takie plagi zrzuca...mdłości...blllleee :-D
Katka-a co Ty tak cicho siedzisz....:szok::-D:-p
Asiu-no jakoś sienie udało....:-)
Aga-może masz rację że to przez upały...choć nasz to sie podwójnie nakręca..jak tak gorąco.
Dotka-a co Tobie tak tęskno za grzmotami...:szok::shocked2:

miłego dnia.

siemka!:-)

Kasia to czekamy na wiesci, ciekawe co tam lekarz Ci powie;-)

Aga nooo tyle radości to fakt! Miło sobie tak ze wszystkimi pogadac-szczegolnie,ze starsza siostra w Angli, Jej dzieci w Niemczech, rodzice+ mlodsza siostra w Wilkopolsce a my w Trojmiescie:))

Basia uuuuu i po co tyle jadłaś?:-p;-)

uciekam korzystać z wakacji:-):-):-):-) pozdr.paaaaaaaaaaaaaaaa:-):-):-)

a my siedzimy w domku...
młody nie chce iść na dwór-woła ze mu dodąco :-)
a ja pranie robię.
może potem zechce wyjść choć na chwilkę...

kurna ale mam posta 4 444 same 4 :szok::-p:-D

no i co tam jeszcze ..obiadu nie robię -bo dziś znów pierogi tylko tyle że odsmażane.

reklama
Hej!!!

Wycieczka rowerowa się udała...:tak::-) Tylko tak się spiekłam że mnie ramiona bolą i dekolt podszczypuje... :dry:

Ale super było... wrzucę wieczorkiem troszkę fotek :-):tak:

Będę wieczorkiem bo teraz wyskoczę z Julcią na dwór na obiecane lody, a o 15 mam klientkę na pasemka. ;-)

Miłego dniaaa wszystkim!:-)

Do góry