alex3meyer
Matka gagatka
Ja na inne zbieralam, te jakies krasnalskie sa....
;-)

;-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

;-)I co Ty tam w ogole organizujesz? Jak Cie znam, to paluszki i biszkopty beda...
czasem jeszcze krakersy ale to tylko czasem
;-)

;-)
nowe meble a szczegolnie łózka zawsze sie przydadzą
;-)
:-)
:-)

)Na oddziale lekow na astme nie mamy wiec z lekarka zaczelysmy grzebac po szafkach i na szczescie wygrzebalam berodual do inhalacji.Uff udalo sie i w koncu mu przeszlo.W przeciwnym razie musialby cos dozylnie dostac z tacy reanimacyjnej.
?

jeszcze porzadki porobie i chyba pojde z Młodym na plac zabaw;-) słonce tak ładnie swieci,chociaz pewnie temperatura niska...ooo juz widze bedzie kłotnia-trzeba bedzie malemu kurtke ubrac i czapke
wlasciwie latooo
) jak ja mogłam tyle wytrzymać :-);-) mąż zadzwonił, że idziemy gdzieś dzisiaj na obiadek