reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej hej
heheh imprezka u DOTKÓW hehe
ANECZKA 100 lat dla mezusia mojemu tez 20 pyknie na koniec pazdziernika
AGA jezeli masz posprzatane to wpadaj do mnie napewno po sprzataniu mojego m urodzisz hehehe
KATKA 100 latek
a my tez długo dystansowcy w sierpniu 9 latek minelo jeny jak to zzleciało a razem to tylko 10 heheh szybko sie chajtnelismyco???(niewiem czy h czy ch ???)
jeny ja jestem wykonczona normalnie przyciełam komara budze sie a mala wtulona oglada bajki
na podworku zimnica dzisz szzyby skrobalam bo T zostawił auto na podworku wrrrrrr

co porabiacie???

reklama
Aga to czekamy na wieści bo z tego co piszesz poród w każdej chwili może się rozpocząć. Powiem Ci że mnie olej rycynowy przy Tadeczku pomógł.

A my w tym roku mieliśmy 10 rocznicę poznania się i 7 rocznicę ślubu. A i mnie w tym roku trzydziestka pyknie.
Porobiłam dziś przegląd kurtek zimowych żeby wiedzieć co komu podokupywać. I okazało się że kurtka która już od kilku lat była zamała i zalegała w szafie zrobiła się na mnie dobra:) A że fason ciągle dobry to będzie jak znalazł na zimę :)

mi tam olej rycynowy nie pomógł...nic zresztą nie działało:wściekła/y:

a ja mam wiesci od jutrzenki:-)
a więc są juz w domku, wszystko jest super tylko marzną:-D
jak sie ogarnie to jutro wpadnie do nas.
no i pozdrawia was wszystkie:cool2:

a my bylismy na zakupach, w zasadzie to kupilismy tylko chlopakom kurtki takie na teraz, na jesien, i to udalo nam sie kupic takie same dla damiana i pawła.kurtki są czarne z kapturem i stójk ai wygladają tak motocrossowo hehehe, chlopaki wyglądaja świetnie:tak:

a no i kupilam pawłowi buty takie lekko ocieplane ale nie zimowe, kupilismy w sklepie bata, i byly przecenione ze 150 na 39:szok: tak ze jak macie taki sklep gdzies niedaleko to na serio warto bo jest duzy wybór dla dzieciakow i duze przeceny.
a no i w brw dokupilismy jeszcze do jednego pokoju regał i komode.
tak ze zakupy w miare udane.

a moj maz ma we wtorek konferencje w norwegii i zalatwił bym leciała z nim...
wylot w poniedzialek powrót w srode...
tylko ze ja mam cykora do latania samolotem..tak mi zostalo po powrocie z majorki w zeszłym roku i powiedzialam ze juz nigdy nie polecę...
echhhh

dobry wieczór mamuśki

Kuba już chyba wyzdrowiał....nie ma temp.zaczął jeść,i nawet sie uśmiecha :tak::-)
właśnie poszedł zasypiać.
za to Natalka nauczyła się ssać kciuk-i teraz np.śpi z palcem w buzi...:zawstydzona/y:

byłam dziś na zakupach-jak tak sobie polatałam po sklepach to mi sie lepiej zrobiło.
była w stonce..chciałam młodemu książeczki kupić...Kata-widziałaś może ??? jakie fajne są...niestety u nas byłam w 2 biedronkach ale nie dostałam...:-( jeszcze mi jedna został do przeszukania.podjechałam też po kolejne skierowanie na rehabilitację dla Natki.
no i pokupowałam pierdułki.....
musze wejść na stronę deichmann-a w poniedziałek wybieramy się do
Olsztyna z młodą na bioderka to sobie wskoczę może zakupię jakieś kozony -bo mi brak.

Aga-no..to trzymamy kciuki.
żeby wszystko poszło szybko i bezboleśnie.

:szok::baffled: Tesciowa, wojki, ciotki i kuzynki poszli.UFFF umeczylam sie dzis okrutnie ta impreza choc wszystko bylo kupione gotowe(tylko jakies ciasto i torcik). Wkurzalo mnie wszystko jakos.No ale teraz Bartek pojechal po pizze z zielonym pieprzem i bedzie git:-p;-)
No a jutro bede w swoim zywiole.Juz mi sie geba cieszy na to pichcenie;-):cool2::rofl2::rofl2::rofl2:Ja to jakas glupia jestem ale jak mam plan i czas to uwielbiam cos gotowac.

dobry wieczor

Ja tylko na chwilke melduje sie na pokladzie :-).
Jestem mega zmęczona bo o 3 rano juz jechalismy na lotnisko a spać poszlam po polnocy ;-). Zreszta wogole jakos malo spalam i zmeczona tymi wczasami jestem :-D:-D:-D:-D
Do tego jest mi strasznie zimno, jakiegos szoku chyba dostalam. Wczoraj mielismy 35st a dzis u nas 5 :szok::szok::szok::szok:

Postaram sie jutro ogarnac i cos wiecej skrabnac. Nie wiem czy poczytam bo baaardzo duzo tego.

Do tego w domu mam sajgon bo mi kominek robia wiec jedno wielkie pobojowisko.

Kuba przeszczesliwy, bardzo sie stesknil i jest taki kochany ze bym go schrupala.

ide do wyrka, odezwe sie wkrotce :tak:

buziaki

hej!!!
mamy piatek i juz pazdziernik!;-)

wez Alex:wściekła/y: ja sie bardziej ciesze,ze Jutreznka przyjechała:-p:-p;-)
Jutreznka,Jutreznka wróciła!!!!!!!!!:-):-):-);-);-);-)czekamy na relacje,zdjecia...;-)

Aneczka ,to dziś masz swietny dzien! powodzenia w kuchni!!!!:tak::tak:;-)

Kasia no widzisz...super! kamien z serca nie?;-)

tak krótko dzis...mały sie obudził i lece do niego,tyle sie nie wiedzielismy:cool2:

paaaaaaaaa laseczki!!!!!!!!!!

reklama
bry ;-)

u nas już lepiej...Kuba bez gorączki-dziś na sprawdzenie jedziemy.oby było ok.

muszę trochę chatę ogarnąć.

Jutrzenko-no widzisz..a tak się bałaś :-);-)-witaj ;-)musisz sobie teraz kożuszek sprawić.:-D:tak:
Dota-pewnie że lepiej.
Aneczka-jak tam wasze pizze-nie??:-p
Agaaaaaa-jak tam????????????????????????????????
Alex-hej hej :-p

Do góry