reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Alex no to dobrze,ze bedziesz zagladac od brata z kompa.Przynajmniej bedziesz nas miala na oku;-)
Papryke w koncu nadzialam twarogiem z bulka tarta,swiezymi ziolami,pomidorkami i kaparami.Zobaczymy co z tego wyjdzie jak sie upiecze:confused::cool2:
A brokulowa prosta ale ciekawa dam na odpowiednim watku zeby tu nie smiecic;-)
Wlasnie przysiadlam zeby zobaczyc czy mam wszytko do gyrosa (na szczescie mam bo piwko popijam i juz nigdzie nie pojade jak mi zabraknie czegos):-p:-p:-p

reklama
kalosze kasia kalosze :-D no i może mi co w oko wpadnie. głównie dla t. garnitur - jedzie pooglądać bo mu potrzebny do pracy
ania to ciekawe z jakiego przepisu robisz tą brokułową - bo ja jadłam u mamy z sosem czosnkowym i migdałami. rewelacja! brokuły świetnie łagodzą smak czosnku
ooo przypomniało mi się, że chyba weronika robi takie spagetti :tak:
już spojrzałam - trochę inna ;-)
aga bój się Boga! ty jeszcze tutaj :szok::-) sio na porodówkę sio!

Aneczka- no, ta nadziewana papryka brzmi niezle :tak::tak:
No prosze, juz pijesz....:szok::szok:;-):-) Ciezko tu utrzmac porzadek!! :dry::sorry2::no::no:;-):-)
Kasia- rozpusta rozpusta...:tak::tak: A Ty juz zapomnialas jaki kombinezon nam pokazywalas?:-D:-D;-)
Aga- ja tez juz myslalam, ze moze dzis...:sorry2::sorry2::tak:

łooo jeny Alex to Ty szybko wracasz;-) a ja mysłała,ze na swieta zostaniesz....to odwołuje to co napisałam - NIE BEDE TESKNIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-p:-p:-p:-p

Aneczka:-D:-D:-D przed 15 browara pije:-D:-D:-D:-D tylko nie przesadz, oby na 1 sie skonczyło:-p:cool2:
a te brokuły blanszowane to jakis kosmos:szok: dla mnie oczywiscie:-D

Aga czekamy,czekamy...;-)

Kasia ja tam tradycyjnie-osiedowe place zabaw obskoczyłam;-):-)

Kata ,Wy macie dobrze,mozecie małą posłać do jednych albo drugich dziadków i zakupki zrobic;-)

Czekam na Krzynia mojego:-):-):-) mały śpi;-);-) to moze nam sie uda:-D:-p:-p:-p małe prztylanko albo jak to w "sexie w wielkim miescie"-bedziemy kolorować!!!:-D:-p

siemka laski, witam Was spowrotem i postaram sie wdrozyc :tak:

Dotka, Alex jakos mnie nie przekonalyscie ktora sie bardziej cieszy :-D:-D:-D

o matko, tyle stron do czytania ze chyba sobie odpuszcze :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a wyjazd hmmm w skrocie mowiac cuuuuudny.

do niedzieli cieplo, ok 28 st ale bywalo pochmurno, od poniedzialku czyste niebo i upal do 35 st:szok::szok:. Rany jak tam mozna jechac w lato :szok::szok:.
Hotel wybralysmy z bratowa super, zajelo nam to mnostwo czasu ale warto bylo. Wielki kompleks dwoch hoteli olbrzymi terenem porosnietym palnami, drzewami olikwowymi, kwiatami, krzewami ..... cudnie. Do tego drzewa cytrynowe i pomaranczowe. Pomarancze podobno pyszne, ja nie zrywalam wiec nie wiem. Hotel polozony na wzgorzu, z jednej strony gory z drugiej morze.
Jedzenia tyle szok. Dan na cieplo na lunch i kolacje byl taki wybor ze zwariowac mozna, to tego kilkanascie surowek, mnostwo swiezych warzyw, sosow, owocow ciast etc. Byly tez wedliny, sery, ryby, kraby, kalmary, krewetki i mnostwo mnostwo wszystkiego. Do tego napoje cieple i zimno oraz winko i piwo do posilkow
Oprocz glownych posilkow do 18 snack bar a w nim pizza, frytki, tosty, salatki, lody itd .....
No i 2 bary na terenie hotelu czynne do 1 w nocy a w nim drinki, wodki, wina, piwo i rozne inne alkoholoe typu whisky, brandy raki, ouzo ... (ale ich lokalne, za markowe np martini trzeba bylo placic extra)
Do plazy mielismy kawalek bo hotel na wzgorzu ale to akurat dobrze po takim jedzeniu :-D:-D:-D. Poza tym te hotele przy plazu to jeden na drugim polozone, ciasno, maly ogrod. A nasz hotel po prostu bajeczny.
Jak nam sie nie chcialo isc na plaze to na terenie bylo 5 basenow :tak::tak::tak::tak:.
Pokoje czyste, codziennie sprzatane i zmieniane reczniki.
Jak ktos chce to dam namiary. Lecielismy z 7islands, ogolnie wszystko ok, tylko rezydent do bani.

ach moglabym pisac i pisac ale ne chce zanudzac.

Lot samolotem ech, mega przezycie. Jak nas autobus wiozl na lotnisko i podjechalismy pod Okecie to trzesly mi sie nogi :sorry2::sorry2::sorry2:. A potem juz jakos adrenalina podzialala i bylo bosko. Fakt ze balam sie czy nie spadniemy ale widok z okna i wogole wszystko niesamowite !!!!!!! Polecam !!!!!!! Moj maz bym mega szczesliwy, on pracuje przy samolotach (tzn nie takich tylko migach 29) ale nigdy nie lecial i byl naprawde pod wrazeniem

jedyny minus to ceny, naprawde jest drogo, wydalismy kupe kase :szok::szok: oprocz tego co zaplacilam. Glupia cola mala 2 euro, piwo w lokalu od 3 euro :szok:, za pizze trzeba zaplacic ponad 8 euro i w sumie ona jest na jedna osobe :szok:. Mala cola w barze 2,5 euro :szok::szok:
Na szczescie glownie jedlismy w hotelu tylko jak zwiedzalismy wyspe to kupowalismy obiad albo kolacje. No ale wiecie, wieczorkiem jak szlismy potanczyc i pospiewac w clubie to piwo sie lalo :-D:-D:-D:-D.
Nawet w necie jest nasze zdjęcie jak spiewamy na karaoke w clubie :-D:-D:-D.
Znalezlismy super miejsce i tam spedzalismy wieczory :tak:

tyle co zdazylam zerknac to wyczytalam ze Aga jeszcze w dwupaku, ona po prostu na mnie czekala :tak::-D:-D

Viki lec, raz sie zyje, a jak nie to moj maz chetnie poleci :-D:-D

a co do dlugich dystansow to bije Was na glowe. W czercu minelo 10 lat po slubie a dzis mija 15 lat jak sie zaczelismy spotykac :tak::tak:

teraz to tyle ode mnie bo na 16:sorry2: ide na pazurki. Weiczorkiem cos wiecej postaram sie skrobnac.

paaaaaaaaaa

Ostatnia edycja:
alexxxxxxxxxxxxxxxxx nie zostawiaj mnie tu samej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
z tą no jak jej tam....zyszczakową czy cos takiego.....
alexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry