reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dzien dobry!!!!!!!:-)

wstawac spioszki!!!;-)

Kasia wiem,wiem...;-)mam nadzieje,ze w pazdzierniku uda nam sie spotkac;-):tak:
potem ma przyjsc ta straszna zima-to niewiadomo jak to bedzie:baffled:

Aga jak po nocy???? jak jeszcze nieee...to trzymaj sie!!!!;-);-)

Jutreznko a masz oczko;-)

i wlasciwie tyyyleee, my jedziemy zaraz do męża rodzinnego domku,taka mała jednodniowa wycieczka:-):-)Krzyś wziął sobie wolny dzien...ale sie ciesze:-):-)

ide sie szykować, wracamy poznym wieczorkiem;-)

udanego poniedzialku laseczki!!!!!!!!!!!! duuuuzo słoneczka:tak::tak::tak::tak:
paa;-) :***

reklama
Heeej!:-):-):-)
Ale wczoraj poszalelismy:-p:-p:-p Poszlismy na sushi z Bartkiem wieczorem.Dzieci dziadzius polozyl a my heja.
Objedlismy sie jak baki ale bylo warto.
No ale zeby nie bylo mi za dobrze to rano Witek byl u dentysty a teraz zbieramy sie i jedziemy: Do lekarza bo obydwoje mi kaszla i smarkaja i do sklepu po autko dla Witka w nagrode za bycie dzielnym u dentysty.Wroce jak juz bede:-p ;-) i wpadne do was.
Dota to milego wypoczynku .
A mow co chcesz i zgapie od Ciebie pisanie na kolorowo bo mi sie podoba:rofl2::-p
Aga czekasz dalej?

joł dziąchy

u nas zimno brrrr wieje ze głowe urwie mi chyba jak do pracy bede szła ...
u nas wekend udany sobota niedziela moja wolna wiec leniuchowanie udane hehe

AGA halo rodzisz czy juz urodziłas:))
DOTA kiedy jedziemy ....wiesz gdzie daj znac na gg lub na pw
ps wiadomosci wysłane:))

hej
nie rodze jeszcze :angry::angry::angry: a już bym chciała:sorry:
jak nie urodzę do czwartku to mam iść do szpitala

Łukasz śpi jak suseł już trzecią godzinę:szok::szok::szok:

kasia- i jak po kontroli?
elcia- ja mam do ciebie pytanie, bo pisałaś że zmienialiście dach. Ile was to kosztowało? bo my tak się przymierzamy

Ojej Aga to wspolczuje.pamietam jak z Antosiem tak czekalam.Mial byc na swieta a urodzil sie 5go stycznia:crazy:;-)
To moze sprobuj sobie tego oleju.Zaszkodzic nie zaszkodzi a najwyzej dobrze jelitka sie oczyszcza przed porodem.;-);-);-)
A ja wrocilam dopiero o 15.15:eek: 2h w poczekalni , potem przez korki do sklepu i przez korki do domu.Chopaki dzielnie wytrzymali na szczescie.
No i Witek na antybiotyku i inhalacjach a Tosiek na inhalacjach i syropkach.W czwartek na kontrol a jak byloby gorzej to szybciej z Tosiem(bo on jak sie rozkreci to tylko szpital nam zostanie):sorry:
Loj zmeczylam sie juz dzisiaj....

Eee nie jest takie zle.To poprostu tluste, jak to olej:-p;-) Wlasnie pamietam ,ze Weronika po tym pojechala do szpitala rodzic, kto wie moze i Tobie pomoze. Jesli nie to, to ostatecznie do czwartku juz nie daleko;-)

Hej dziewczynki.
My przed chwilką wróciliśmy z gimnastyki i jestem padnięta.
Aga ten olej pije się pół na pół z sokiem pomarańczowym. Paskudne ale jak już pisałam u mnie bardzo podziałało.
Aneczka inchalacje mówisz mały dostał. Sostatnio lekarze bardzo często przepisują inchalacje dzieciom, kiedyś znacznie mniej sie o tym słyszało. A [powiedz mi na co oni te inchalacje przepisują?

reklama
:-) widze ,ze akurat Cie sciagenelam Weroniczko:-)
Antek dostaje inhalacje z berodulalu i pulmicortu(pierwszy to rozkurczajacy a drugi steryd)On jest troche alergik.Witek tylko mucosolvan.Inhalator dla mnie jest swietny bo nawet jak nie na recepte to mozna robic np. z tymianku na kaszel albo majeranku na katar.

Do góry