reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

helol!
Witam sie i zaraz zmykam.Musialam troche ogarnac po wczorajszym.
Jutrzenka fajnie ,ze jestes czekamy na fotki.
Kasia a maly nie ma czasem wysypki? Bo trzydniowka tak wyglada.No ale moze jakis inny wirus go zlapal.Ciesze sie ,ze juz mu przeszlo.:tak:
A pizza byla mnnnnniamniusna.Nasza ulubiona:-p:-p:-p
Teraz chyba sie musze spiac i jechac do tego Lidla.Tylko herbatke spije do konca i lece

reklama
Anka-wysypkę ma..ale wydaje mi się ze to reakcja alergiczna na maść rozgrzewającą. bo tylko ma na klatce i pleckach tam gdzie go smarowałam...a gorączka trwałą właśnie więcej niż 3 dni...pojadę dziś niech go sprawdzą i jeszcze będę chciała skierowanie na USG brzucha...bo coś ostatnio mówił że go boli.....

Aneczka latasz jak ta nasza Alex:-p;-) co tam w lidlu?;-)

Alex no bo jaaaa...jaaaa bede chyba teskniła za Tobą:cool2:
no kto? kto? bedzie mi dokuczał?noo? a ja?komu bedę dogryzała???:-(

dobra stara napisz kiedy wracasz? wiesniaro jedna:-p:-p:-p;-)

Kasia powodzenia! daj znac co tam u lek.:)
ale ładnie dzis!!!! bylismy na placu zabaw, potem w sklepie:-):-):-) az nie chcialo sie do domku wracac:-):-):-)

pewnie juz myslicie o łikendzie...;-)

ide małemu obiadku nałozyc;-):-)

A w lidlu nic specjalnego.Maja za to banany i brokuly po1.99 :szok: Kupilam jedno i drugie.Z brokulow zrobie salatke na dzis.
Och.. piszcie co u was bo ja tylko mysle co dalje robic.Rolada juz przygotowana:-p
papryki gotowe do nadziania a dalej juz tylko salatki i inne duperelki...

my już też po spacerze. kumpela wyciągnęła nas na miasto ale zakupy z młodą to
bag.gif
tym bardziej, że miała się przy kim popisywać bo koleżanka była z 4-letnią córką
moja oczywiście prowodyrka no ale to co miałam to kupiłam m.in. farby do malowania palcami w pepco (są duże i kosztują 13 zł, wcześniej za tą ceną kupowałam duuuużo mniejsze)
jutro planujemy jechać na zakupy ciuchowe ale nie wiem czy będzie z kim paszczaka zostawić

obiad przed chwilą zjadła i zaraz kładę ją spać...

jutrzenka hej hej! czekamy na zdjęcia :-)

Ojej Dociu na prawde????:szok::-):cool2: Lezka mi sie w oku zakrecila....:tak: :-)To mile...
Wracam 22 pazdziernika...ale u mamy mam neta, wiec jak brat mi pozwoli czasem zajrzec na kompa, to zawsze moge Ci i z Polandii podokuczac...:-p:-D;-)

Aneczka- no i czym w koncu ta papryke nadziejesz?

U nas leje od samego rana. Ale i tak nie palnowalam wychodzic... pakuje sie. Jeszcze polowy nie spakowalam a walizka juz mi sie nie domyka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

edit: Jutrzenko- musisz tu porzedek trzymac pod moja nieobecnosc... Jak Ciebie nie bylo, to tu byla sodoma, gomora, pijanstwo i rozpusta!!!!

Ostatnia edycja:
Alex-ojjj..zaraz rozpusta......:-D:-p-trochę sobie dziołchy pofolgowały :-D:-p:-D
Dotka-to gdzie dziś spacerowałaś???
Aneczka-dawaj przepis na brokułową...:tak::tak::tak:
Kata-a..tak też widziałam te farby w pe-pco. a co chcesz jutro zakupić z odzieży???

dobra lecę zapiekankę robić.

a....z wizyty wróciłam Kuba ma się dobrze.
może już na dwór wychodzić,dalej ma brać ten bioaron C do 2 tyg.
dostał jeszcze skierowanie na mocz i od razu dla Natalki wzięłam.

no to lecę do kuchni-bo mi w brzuchu burczy!!!!! :baffled::baffled::baffled::baffled:
Aneczka-byś coś podrzuciła koleżance..a nie...:-p:-p:-p

reklama
jestem:-)
narazie cisza nawet M. z pracy co raz dzwoni pytać się czy nic się nie dzieje, bo już sobie pępkowe zaplanował:confused::dry:
elcia- no pewnie jak bym tak się do ciebie przeleciała to już sprzątanie nie byłoby potrzebne;-):-D:-D
aneczka- jak sobie zaczęłam wyobrażać to pyszne jedzonko, sałatke z brokułów to normalnie taki głód poczułam:szok::szok::szok:
kasia- to fajnie że Kubusiowi już przeszło:tak::tak:
jutrzenka- to chyba doznałaś szoku termicznego co?

jedno jest pewne oleju rycynowego nie spróbuje, jakoś mi się to nie widzi:no::baffled::szok::shocked2:
no i niestety od dziś już mi macierzyński ucieka - no nieche ten dzidziuś się pośpieszy. Nawet Łukasz już książeczki dla braciszka wydziela i to on częściej mówi o dzidziusiu niż ja.

dobra lecę coś porobić:tak:

Do góry