reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
I co Ty tam w ogole organizujesz? Jak Cie znam, to paluszki i biszkopty beda...

ooo widzie,ze podajemy to samo na imprezkach:-p czasem jeszcze krakersy ale to tylko czasem:-p;-)

dzien dobry!!!!

Aneczka jak po pracy??? a Ty potem w domu jakos śpisz w dzien?
tak,tak mieszkamy od roku w Pruszczu:tak:

oj Kaaasiaaaa:-D:-D:-D;-)

Kata to dzis? WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGOOOOO:)))))

Paula fajniee:tak: nowe meble a szczegolnie łózka zawsze sie przydadzą:tak:;-)

Agaa?? i jak dzis sie czujesz? dzis ostatni dzien wrzesnia, to chyba maluch na pazdziernik sie szykuje;-)

baardzo cieplo pozdrawiam reszte dziewczynek!!!!!!!!!!!!cmok!:*
miłegoo:-)

dzien dobry dziewczynki:-p

dota biszkopty? krakersy? no wiesz ty co...impra udana?
pewnie popiłaś co?
tesknilas za mną..bo jak widzisz mąz wrócił ale ja nie zniknełam:-p:-)

aga - jak tam?

a no i wiecie, mam juz wyniki pawła...
wygląda na to ze poza tym obnizonym hbs jest wszystko oki.
ma malo przeciwciał na zółtaczke, powinno byc powyzej 100 a on ma 55 i zalecane jest doszczepienie.

jesli chodzi o alergie to wszystkie wyniki sa w klasie 1 a podobno dopiero klase 2 i 3 okresla sie jako alergika.
jedynie białko kurze ma na granicy normy, ale poki co nie ma potrzeb by to ograniczac.

za jakis czas musze powtorzyc badania, tzn zrobic inne alergeny, bo ja osobiscie mam podejrzenia ze moze byc uczulony na czekolade bądz jakies owoce bo ostatnio zauwazylam ze po tym go wysypuje.

a no i zeby nie zapeszac unormowaly mu sie kupy i robi juz sam codziennie od 5 dni wiec syropy zaczeły dzialac.
ciesze sie bo u nas byl to ogromny problem.

no to tyle. mąż pojechal odstawic chlopców do swoich "prac" a pozniej jeszcze do banku a ja ide ogarniac troszke domek a pozniej zakupyyyy:-p:-)

milego dnia dla wszystkich:tak:

edit:

katka - no najlepszego na kolejne latka!!!!!

Ostatnia edycja:
Witam!:dry::baffled:
Ale jestem swiezutka ulalala.Dzisiaj znowu nocka do bani.O 2.45 chlopczyk dostal napadu astmy(mama przy przyjeciu nikomu nie powiedziala ,ze na nia choruje:wściekła/y::angry:)Na oddziale lekow na astme nie mamy wiec z lekarka zaczelysmy grzebac po szafkach i na szczescie wygrzebalam berodual do inhalacji.Uff udalo sie i w koncu mu przeszlo.W przeciwnym razie musialby cos dozylnie dostac z tacy reanimacyjnej.
No a Ty Dota jak zyjesz? imprezka udana? Do ktorej balowalas a moze jeszcze nie koniec to wpadne na spijanie resztek;-):-p?
Ide sie szorowac pod prysznic to moze sie troche otrzezwie;-)

Aneczka zyje! wczoraj pełna kulturka:cool2::cool2::cool2:
tylko nie zasnij pod tym prysznicem;-)

Viki noo jestes!;-)
a z tymi wynikami to chyba wychodzi,ze jest ok...to najwazniejsze:tak:
udanego szalenstwa na zakupach!!!:cool2:

umyłam włosy, to tu to tam:-p jeszcze porzadki porobie i chyba pojde z Młodym na plac zabaw;-) słonce tak ładnie swieci,chociaz pewnie temperatura niska...ooo juz widze bedzie kłotnia-trzeba bedzie malemu kurtke ubrac i czapke:szok:

temp. w cieniu +8 eee to cieplutko dzis:-D wlasciwie latooo:-D

tak tak to dzisiaj ;-) jej już 4 lata (w sumie z 10 :-p) jak ja mogłam tyle wytrzymać :-);-) mąż zadzwonił, że idziemy gdzieś dzisiaj na obiadek
dzięki dziewczyny! :*

dota zaraz mi się przypomina kogel-mogel i te paluszki na stole :-D
viki to dobre wieści :tak:
ania to użyjecie na dyżurze :-(

a w ogóle drogie panie dzisiaj dzien chłopaka ;-) ale ja nie obchodzę :-D
dzisiaj może uda nam się trochę wyjść między deszczem...

No ja juz sie wyszorowalam i teraz pije jakiegos podlego redbulla czy cos w tym stylu.
Kata ja zawsze balam sie szczepien i odwlekalam jak najdluzej ale niestety szczepic musimy.
Co do dnia chlopaka to ja wlasciwie nie obchodze ale .. Bartek ma dzisiaj 30che wiec tak czy siak cos tam trzeba bedzie poswietowac;-)
No i wlasnie jak troche dojde do siebie to jade do sklepu po zakupy.

Hej dziewczynki.
Boże jaka ja jestem dziś skasowana. Czuję się jakbym trzy doby nie spała. Masakra.
Kata ja szczepienia moich dzieci ograniczam do minimum tzn. gruźlica i żółtaczka. Boję się że jak mnie złapią na tym to będą kłopoty ale naprawdę boję się szczepień. Ach... to jest bardzo ciężki temat zwłaszcza w polsce gdzie tak jak jest napisane w artykule wszystkie dane są tajne i nie ujawniane nikomu.
Aneczka ja chyba też będę musiał kupić jakiegoś wspomagacza na dziś bo niewydolę przy trójeczce. Tylko że po tych napojach to mnie mdli bo dla mnie są obrzydliwe w smaku. Bleeeee
Aga jak tam? Mały jeszcze w brzuszku?
Dota fajnie że imprezka udana. I cieszę się że dobrze wam się mieszka w tym mieszkanku. My z mężem poszukujemy jakiegoś większego lokum ale ciężko jest coś znależć w naszej dzielnicy a ja nie chcę w innej mieszkać. Jest jedno fajne i duże mieszkanie ale na poddaszu i to nas zniechęca.
Viki to chyba kamień z serca z tymi wynikami. A zakupów zazdroszczę. Mnie by się bardzo zakupy przydały bo wszystko ca mam w szafie zrobiło się na mnie zawielkie i muszę zwężać.

reklama
Weroniczka w lidlu raz kupilam jakis dopalacz w innym smaku.Ja tez tego nie lubie i naprawde tylko po beznadziejnej nocce pije.Dzis niestety bez skutku.Dalej oczy mi sie kleja.No ale trudno lece do sklepow z Toskiem.Trzymajcie kciuki zebym dojechala i wrocila no i zebym zakupy ze sklepu zabrala do domu:-p

Do góry