reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

cześc laski

komp.mi coś muli....

Katka-wszystkiego naj naj....!!!!;-)

ostatnio też teściowa mówiła mi o tych szczepionkach....że niby jakiś kumpel był u niej i tak sobie gadali..że on zaszczepił swoją córeczkę i ona niby jakaś agresywna sie zrobiła...

ja szczepiłam Kubę tą 6w1 i Natalkę też tym zaczełam szczepic....6-ego ma 2 dawkę...i tak sobie myslę czy dobrze robię??? ale skoro już 1 dawkę przyjęła......?????
kurcze......

reklama
Kasia no ja bym dala-jak juz jedną dostała;-)ale i tak decyzja bedzie Wasza.

Weroniczka to powodzenia w poszukiwaniach!!!:tak:

ooo Aneczka 100 lat dla męża!!!! achhh 30 lat-to juz ma swój wiek:-p
jak wiesz my tu wszystkie same dwudziestki:cool2::cool2:

tylko tak po cichu Ci powiem-Alex jest juz wiekowa,ona z leksza starawa jes ale ciiii:-p:-p:-p

dota no prawie wszystkie ;-):-D
ania sto latek dla męża i witamy w gronie 30latków :-)
dokładnie weronika dlatego każda mama zdaje się na swoją intuicję :tak:
kasia dzięki :-)

mieliśmy iść na spacer ale małej się nie chce... clifforda ogląda ;-)

Hej hej..:-)
Dota- :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale powiem Ci ze cos w tym jest, bo musialam przypatrzec sie ostro w komputer zeby to doczytac...:-D:-D;-)
Aneczka- najlepszego dla meza! :-)
Kata- i dla was najserdeczniejsze zyczonka!!!:-)
Aga- i jak i jak? Dzieje sie cos?;-):-)
viki- udanych zakupkow :-)

Wrocilam i nawet cali jestesmy:nerd:
Prawde mowiac w takim stanie to chyba gorzej wsiadac do auta niz po piwie.Koncentracja beznadziejna, refleks zerowy.Dobrze ,ze mnie Tosio zagadywalo bo bym w tym korku zasnela.
Nakupilam roznych roznosci, wena mnie naszla na dziale warzywnym i poszalalam.Nie ma jeszcze konkretnego planu ale chyba bedzie pycha ;-):tak::tak::tak: Jeszcze jutro do lidla musze po ser balkanski jechac bo nigdzie nie ma dokladnie takiego jak tamten.
A teraz musze poszperac w necie jak mozna faszerowac papryke (czyms innym niz mieso mielone bo takiej nie lubie)

hej
jestem w dwupaku - jeszcze. Wróciłam od gina. Wszystko zmierza ku porodowi nawet jakieś rozwarcie jest na 1,5 palca. Mam oczekiwać narazie:tak::tak: Tak że jutro robię generalne porządki w domu albo nie wiem co ... tylko jest problem bo w sumie to mam posprzątane:dry: oleju rycynowego nie mam w domu:no:

kata- wszystkiego najlepszego:-). Z was długodystansowa para jak my nieby 3,5 roku po ślubie ale w sumie 11 razem:tak::tak:

co do szczepionek to też jestem sceptycznie nastawiona. To co obowiązkowe no i ewentualnie to bym się zaszczepiła przeciwko żółtaczce a tak to jakoś nie wierzę w skuteczność:sorry2:

Hej Aga!
Olej to trzeba w aptece kupic ale takie dzialanie to juz chyba ostatecznosc bo mozna ponoc biegunki dostac.Ja akurat mialam mega zaparcia w ciazy wiec to mi nie grozilo;-)
Kata wszystkiego najnaj!!
A my tez z tych dluugich dystansow bo po slubie 5 lat a w ogole 12:-):tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Aga- to sprzataj jeszcze raz, na zapas....:-D;-);-)
Aneczka- no u Ciebie to bedzie piekna impreza, nie to co u Zyszczakow...:-D;-):-)

Ja jeszcze dzis w miescie podokupowalam rozne rzeczy przed wyjazdem.... jutro pakowanie... a w sobote jade....ale nie martwcie sie... na pewno jeszcze o mnie uslyszycie....:-D;-):-)

Alex:wściekła/y: dostaniesz w stare dupsko za to pisanie po nazwisku:wściekła/y::wściekła/y::-p:-p:-D:-D;-);-)Ty Ty ty!!!!!:angry:

a my tez 10 latek razem!!!! no i 4 lata po slubie!!!! :-):-):-):-)

Aga mi olej rycynowy nie pomógł, za to jak w sobote wysprzatałam mieszkanie to w niedziele urodziłam:-)

reklama
Do góry