reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej!

Jutrzenko, przybywam, hehehe...

Nie mam praktycznie co pisać. Mam sporo pracy ostatnio. Muszę pozałatwiać sporo spraw w pracy, bo od piątku idę na zwolnienie i pewnie do nowego roku.
Stresuję się szpitalem, bo to już niedługo. Mam nadzieję, że wyjdę jakoś sensownie, bo na święta nie mam jeszcze nic kupione, prezentów też pod choinkę, bo mikołajkowe były.
Poza tym stara bida.

Pozdrawiam Was gorąco, mua.

reklama
Pryzy ja planuję kupić cukierasy ;-) zapytam Pań co będzie mile widziane :-) ewentualnie jakieś babeczki mogę zrobić albo ciasteczka... ale jak znam życie to najlepsze branie będą miały cuksy ;-)

Co do psa :-D to fajnie jak się pierwszy śnieg pojawia bo tak czyściutko i śmiesznie jak se psina miejsca nie może znaleźć, a potem mina obok miny :szok::-D:-D:-D

Weroniczka to szykuje Ci się cichutki wieczorek :-) Pewnie poleżysz w wannie dla relaksu? :-)

Asia to ile mogą Cię trzymać w tym szpitalu?

Kacha dzięki :-)

Aneczka u nas ładnie ale nie łazimy bez potrzeby... Niech sie łobuz wyleczy;-) średnio raz dziennie jesteśmy na dworku ale szybko wracamy...
Młoda nie może przywyknąć do zimowych ciuchów i się wścieka przy ubieraniu, na dworku też modzi że ją tu gryzie, tak za ciasno... ehh... :-D :-D

Jula u babci, ale zaraz po nią pójdę ;-)

cześć
jestem wykończona...młoda daje czadu-nie wiem czy to ząbki jej wychodza??? czy coś innego dolega???
budzi się z płaczem...czasem aż krzyczy ....
do tego wstaje ok 4-ej rano....i jak przyśnie ok,6-7-ej to po 6-ej Kuba sie budzi i ją też ...
tak więc mamy wesoło....
nic mi sie nei chce ;(
wieczorami to po prostu padam....

Anka-bo chyba pytałaś-gastro mam w piątek.
a na razie nic nie wiem.....

przepraszam że nie wszystkim odpisuję-ale nie mam siły.

dodam tylko że w końcu i nareszcie złożyliśmy szafę (dziś przyjechał brakujący bok)-ufffffffff.......

hej hej:happy2:
Hmm znowu nikogo?
My zaraz lecimy na sanki (choc dzisiaj jakos mi sie specjalnie nie chce) Potem dalsza czesc porzadkow, ktore zaczelam wczoraj.Jeszcze lep musze ufarbowac bo juz mi sie calkiem kolor zmyl:dry:
No i nieewiem co jeszcze.
Kasia to bede trzymac kciuki w piatek;-)A moze malej sprobuj dac viburcol?Moze i faktycznie zebiska ida?
No to dalej zycze zdrowka wszystkim choraskom i lece juz.
Milego dnia :-)

Hej!!!

Rosołek się gotuje, jedna klientka już po pasemkach, jeszcze dwie na strzyżonko od 15 ;-) Jula robi bałagan cały dzień więc na bierząco odgracam... i tak leci czas...

ehh i nie wiem co pisać ;-)

może się pouśmiecham :-):-):-):-)

dzien dobry

a ja wlasnie wrocilam od fryzjera i jakos nie moge sie przyzwyczaic :sorry:

damian ma sie lepiej, noc bez temperatury ale teraz 37.3 wiec juz nie wiem czy pojdzie jutro do szkoly.
wogole nic poza temperaturą mu nie dolega.

w nocy znow zasypało nas sniegiem bleeee

no a pablo dzis z przedszkolem w grocie solnej....ciekawe jakie wrazenia, juz nie moge doczekac się jego opowieści po powrocie:-p

ide kawke sobie zrobic

Hej!

Paula, nie wiem ile mogą mnie trzymać. Ostatnim razem miało być 3 dni, a wyszłam po ośmiu. Mam nadzieję, że w miarę szybko.
Teraz przed świętami to chyba masz trochę ruchu w interesie, co?
Viki, a co robiłaś z włosami? Zdrówka dla Damiana:tak:
Aneczka, ty też za fryzjerowanie się bierzesz. Jaki kolorek?
Pryzy, to ile u Was mrozu jak włosy zamarzają? Ja powiem szczerze, że nie myślałam o "fantach" urodzinowych do przedszkola:eek:

Resztę babeczek pozdrawiam.

hej
ja jakos zle sie czuje boli mnie zoładek i wogule jakos mnie muli ....
mała juz zdrowa , szaleje i szalej z mikolaja zadowolona i chce jeszcze prezenty do buta hehe
no co jeszcze ??? spac mi sie chce ..aj jakas taka jestem blle
pozdrawiam laseczki i przepraszam ze tak tylko o sobie

Viki co zrobiłaś sobie z włoskami? :-)

Asia no troszkę ruchu w interesie jest :tak: Listopad był strasznie kiepski ale grudzień zawsze dobry ;-):tak:

Elcia :-p przyzwyczaiłyśmy się że Ty tylko o sobie :-p :-D:-p:-p:-p
A to mulenie to chyba dobry znak :tak:

nooo... babki ogolone, pranko się skończyło to powieszę...

Jutro z rana lecę do klientki która ma małego bejbika :-) Pracowałam z tą dziewczyną kiedyś... fajnie, pogadamy... :-)

reklama
:no:Zyczylam wszystkim zdrowka i teraz sami dolaczamy do choraskow:-p
Witek wrocil z kaszlem z przedszkola a Tosiek smurczy:dry:
Viki to pokaz co tam na glowie zrobilas:tak:
Asia ja tylko odnowilam swoje rude wloski(mam taki ognisty rudy)
Zycze Ci zeby Cie szybciutko wypuscili ze szpitala;-)
Elcia objawy ciazowe co?
Paula fajnie ,ze kasa Ci teraz przed swietami wpada.
No dobra to jeszcze szybka kawusia i zmykam sobie popracowac;-)

Do góry