Hej Dziewczyny! Ktora idzie na wagary???:-) U nas to coprawda jeszcze malo wiosennie, ale juz widac ze zima sobie odchodzi....
Ja jeszcze troche kaszle, ale ogolnie bardzo dobrze sie czuje, wiec na szczescie ku lepszemu szybko idzie

Wczoraj odkryslismy z R niemiecki sklep i piekarnie w jednym i nie dosc ze zelki haribo sobie kupilam (a uwieeelbiam:

), to pyszne buleczki mieli wiec juz na pewno beda z nas mieli stalych klientow

- taka mala rzecz a cieszy hehe
Viki, u mnie mloda tez jak nakrecona, ale na szczescie zdarza sie ze siedzi cicho jak sie czyms zajmie, ale zasadniczo na kazdy temat ma cos do powiedzenia

A my to nie wiem kiedy sie do PL wybierzemy...pewnie za kilka lat dopiero, wiec nawet narazie nie snuje zadnych planow ani nawet nie marze o tym.....
Aga, no to powodzenia w pracy i mam nadzieje ze szybko przywykniesz i ze Ci babcia chopakow nie "zepsuje";-)
Paula, a sa jakies czarne farby, co skory glowy nie brudza? Bo mnie to tak wkurza, zwlaszcza ze musze czesto farbowac, przynajmniej odrosty, bo moje wlosy masakrycznie szybko rosna

Albo moze masz jakies rady zeby sie to juz tak skory nie czepialo bo ja juz nie wyrabiam a smarowanie kremem czy wazelina guzik pomaga
Kata, a co u Kini slychac?
A ja Wam powiem ze z mojego taty jestem dumna, bo jak moja sis poszla do pracy, to do popoludnia sam sie opiekuje moja 1,5 roczna siostrzenica... Moze to nic nadzwyczajnego, ale moj tata po pierwsze kolo 60tki jest, poza tym choruje na sercie a przy tym jest nerwus, wiec jestem w szoku ze sie podjal takiego wyzwania, a juz od paru miesiecy to robi i niezle mu idzie
Kurka ide na jakas ciepla herbatke bo pootwieralam okna i sie tak zimno zrobilo ze szok!