reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej :)
My się spotkałyśmy z Kasią i Dotką w ikei ;)
Fajnie było , choć ja niestety bez moich diabełków pojechałam bo zasmarkani są...
A dzis u nas piękne słonko i trochę byliśmy przed domem.
Witek chyba jutro pójdzie już do przedszkola , pod warunkiem ,że rano nie wstanie z jakąś niespodzianką ;)

reklama
hej hejj
paula ja mialam podobna zanim sie zrobilam na blond ( heheh to bylo smieszne nie ? )
kata na jakim etepie jestes w zapuszczaniu wlosow?? jak kiedys mialam takie bardzo krotkie i jak zaczelam zapuszczac to powiedzialam sobie ze rok nie obcinam nawet mini mini i udalo mi sie, normalnie po roku to juz mialam dosc dlugie ale teraz jakos sie nie moge przekonac...
aneczka w Ikei ?? no przynajmniej mozna na sofach posiedziec :-D

hejka!;-)
Alexia pytalas-U Mufinka dobrze! rosnie,bryka...;-):-)

nooo spotkalysmy sie w Ikea ,z Aneczką juz drugi raz w tym miejscu :)
i na sofach tez sobie posiedzialysmy-zaraz fotki wstawie:-)
wesoło było! :-):-):-)

pozdrawiam!!!!!!

hehe ja to zawsze gafę strzelę... co mi się ubzdurało... :-D:-D:-D:-D

Stefcia ojj tak to była przygoda hehe... :-D:-D:-D trzymasz teraz przy ciemnych?
Byłam tydzień temu na szkoleniach z L'oreala :tak::-) wiec jakby co następnym razem służę pomocą hehe... :-D:-D:-D

Zawijam się spać bo nasze dziecko padło o 17 i nie wiem kiedy wstanie :szok::-D

Paaaa...

dzien dobry

paula - fajna fryzurka ale faktycznie na twoje kręcone wlosy bylaby cieżka do utrzymania hehe.
fajnie ze praca jest ok - oby tak dalej:tak:

dota kasia-ania - super ze spotkanie udane.ja juz tez nie moge doczekaz sie naszego duzego zlotu. mam nadzieje ze ania przyjedziesz choc na chwile:tak:

kata - zapuszczasz wlosy???????? no nie wierze:-p ..hehe no to zycze wytrwalości bo to ciężkie postanowienie, no a jak dieta? dlugo jeszcze bedziesz dukanowac?

jutrzenka ty to masz stresy z tą swoją pracą... zawsze cos... no ale jeszcze troszke i pewnie posiedzisz z dzidziusiem w domku . zycze wam tego :tak:

pryzy zdrowiej kobito i niech ten kaszel w koncu odpusci:tak: no a wy wybieracie sie kiedys do polski?

stefanio a ty jaką masz teraz fryzure?? daj no jakies foto ..no:-p

asia ja chyba wyleczylam sie z fryzjerow z grupona..hehehe no chociaz kto wie, jakby pokazal sie jakis fajny znany salon....

co do fotelika my mamy maxi cosi do 36 kg wiec poki co nie zmieniamy a jestesmy zadowoleni hehe pawel chyba tez:-p
no a poza tym mlody w koncu poszedl do przedszkola po tygodniowym siedzeniu w domu. jezuuu jaka cisza w domu. powiem wam ze moje dziecko gada od rana do wieczora. to jest normalnie niemozliwe bo ani ja taka nie jestem ani V.....
no moja tesciowa nawija jak katarynka wiec pewnie ma to po niej:crazy:

ja teraz ide umyc wlosy, puszcze pranie i czeka mnie gora prasowania....
bleeeeee nie nawidze prasowac:no:

stef viki ja zapuszczam GRZYWKĘ :-p włosy mam króciutkie, jechane maszynką choć nie do skóry ;-) ale grzywkę mam na razie krótką, choć dłuższą od tej co mam zwykle :-)

u nas dzisiaj piękne słońce na powitanie wiosny!

Hejka:-) Witam wiosennie.

Zazdrość mnie zżera że na zlocie nie będę:-:)-( Ale mam nadzieję że to nie będzie ostatni i za rok, może za dwa ja też się załapię:-p

witam się dziś już z pracy
jak mi się nie chciało, oczywiście się spóźniłam bo jeden wisiał na cycku a drugi na nodze hihi:-D
kata- jestem bardzo ciekawa twojej fryzurki:tak:
viki- z Łukaszem jest to samo buzia mu się nie zamyka i czasem żartuję że mu ją zakleję taśmą:szok:
aneczka, kasmiamaj, dota- fajnie ze wam się udało spotkanie:-)

i zapomniałam co komu miałam:zawstydzona/y:

aha Krzysiowi wyszedł pierwszy ząbek i mu dokucza a on mi dokucza
ciekawe jak moja mama dała sobie radę z dwójką

Hej Dziewczyny! Ktora idzie na wagary???:-) U nas to coprawda jeszcze malo wiosennie, ale juz widac ze zima sobie odchodzi....
Ja jeszcze troche kaszle, ale ogolnie bardzo dobrze sie czuje, wiec na szczescie ku lepszemu szybko idzie:tak:
Wczoraj odkryslismy z R niemiecki sklep i piekarnie w jednym i nie dosc ze zelki haribo sobie kupilam (a uwieeelbiam::)), to pyszne buleczki mieli wiec juz na pewno beda z nas mieli stalych klientow:tak:- taka mala rzecz a cieszy hehe
Viki, u mnie mloda tez jak nakrecona, ale na szczescie zdarza sie ze siedzi cicho jak sie czyms zajmie, ale zasadniczo na kazdy temat ma cos do powiedzenia:-D
A my to nie wiem kiedy sie do PL wybierzemy...pewnie za kilka lat dopiero, wiec nawet narazie nie snuje zadnych planow ani nawet nie marze o tym.....

Aga, no to powodzenia w pracy i mam nadzieje ze szybko przywykniesz i ze Ci babcia chopakow nie "zepsuje";-)

Paula, a sa jakies czarne farby, co skory glowy nie brudza? Bo mnie to tak wkurza, zwlaszcza ze musze czesto farbowac, przynajmniej odrosty, bo moje wlosy masakrycznie szybko rosna:baffled: Albo moze masz jakies rady zeby sie to juz tak skory nie czepialo bo ja juz nie wyrabiam a smarowanie kremem czy wazelina guzik pomaga:baffled:

Kata, a co u Kini slychac?

A ja Wam powiem ze z mojego taty jestem dumna, bo jak moja sis poszla do pracy, to do popoludnia sam sie opiekuje moja 1,5 roczna siostrzenica... Moze to nic nadzwyczajnego, ale moj tata po pierwsze kolo 60tki jest, poza tym choruje na sercie a przy tym jest nerwus, wiec jestem w szoku ze sie podjal takiego wyzwania, a juz od paru miesiecy to robi i niezle mu idzie:tak:

Kurka ide na jakas ciepla herbatke bo pootwieralam okna i sie tak zimno zrobilo ze szok!

reklama
Hej hej
Paula fryzurka mi się bardzo podoba i chciałabym teraz coś w tym stylu sobie zrobić ale czy ja wytrzymam z zapuszczaniem to nie wiem:baffled:
Aga współczuję powrotu do pracy , ciężko się tak przestawić
Pryzy moj tata też taki dzielny i moimi dziećmi się opiekuje jak ja pracuję:tak:
Viki moje to też gaduły okropne, czasem aż trudno wytzymać. Antek ostatnio nawet klepie do kota albo psa jak mnie nie ma w pobliżu:-D
A dziś pobudka o 5.50:eek: Ten mój ranny ptaszek chyba oszalał:sorry:

Do góry