Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Siedzicie czasem po turecku? Bo to moja ulubiona pozycja przy klikaniu i teraz się zastanawiam czy aby dobra w ciąży??
Oj ja tez na plecki dzis narzekam nasprzatalam sie a potem na zakupy poszlam w sumie nie nosze siatek tylko ide z plecakiem jakos mi latwiej i wydaje sie lzej ale i tak ciezko. NO ale jestem sama do konca pazdziernika to na siebie tylko moge liczyc. Tymczasem znikam do kuchni robic sosik czosnkowy do pizzy zeby sie przegryzl![]()
No widzisz Mea i po krzykuJa się gimnastykuję co by sobie pazurki w szłapkach pomalować
A potem wcinanko orzechów włoskich. Nie wiecie czy w nich jest coś żelaza? Zawsze sądziłam, że tak, ale jakoś nigdzie na liście nie ma.
uwielbiam takie jeszcze jak sa w tej skorce ktora ja zdzieram
takich juz wysuszonych to nie bardzo
a ja skończyłam oglądać z mężem hot chick-naśmialiśmy się
a teraz czekam na brzydulę![]()
ale sie dzieje co????:-)Uwielbiam takie sceny jak sa teraz
ale norma to 200-400tysiecy...
Troszke pomieszalaswypostuje troche - fenyloketonuria to choroba uwarunkowana genetycznie zwiazana z nieprawidlowym metabolizmem aminokwasu fenyloalaniny, na to sie nie szczepi.
Ale fakt robi sie badanie przesiewowe aby sprawdzic czy dziecko jest chore, ale to nie jest szczepionka to zupelnie co innego.

przeglądałam do kolacji "opowieści z porodówek" i cholera coraz bardziej mnie przeraża poród SN(szczególnie ten wywoływany)...
ale jak trzeba dla dobra dziecka lub matki to trzeba;-)ale mnie coś kuje, tam na dole, zaczęło wczoraj i tak co jakieś 3 godziny... czyżby się szyjka skracała?

Fee ja też tych suszków to nie lubię, jedynie właśnie świeże prosto spod drzewaTez sie nawcinalamuwielbiam takie jeszcze jak sa w tej skorce ktora ja zdzieram
takich juz wysuszonych to nie bardzo
![]()
Ja zjadłam 3 kromy z sałatą, pomidorem i rzodkiewką. Umieram z przejedzenia![]()