reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2009

reklama
hehe :-D
przypuszczalnie tak..
ciekawe czy któraś urodzi w terminie.. :-D
tak dokładnie swojego dnia..
co jak co ale ja sobie nie wyobrażam jecha na porodówkę w Sylwestra :-D

ja zrobie wszystko zeby nie jechac na porodowke w sylwestra !!! moja siostra jak rodzila w nocy z 30/31 grudnia to powiedziala ze jeszcze bylo znosnie ale w noc sylwestrowa to masakra ... 1 polozna i 1 lekarz ... i obraza majestatu ze wogole musza pracowac !! ze o stanie trzezwosci wole sie nie wypowiadac !! /nie ma jak wodzislawski szpital/ ale jej przygody juz tu kiedys opisywalam ... porazka na calej linii

a ja mam dziwne przeczucie, że będzie cesarka przed terminem. albo donoszę do stycznia.
dziś mi się śniło, jak kąpałam malutką, a raczej razem się kąpałyśmy w dużej wannie :eek:

hehe :-D
przypuszczalnie tak..
ciekawe czy któraś urodzi w terminie.. :-D
tak dokładnie swojego dnia..
co jak co ale ja sobie nie wyobrażam jecha na porodówkę w Sylwestra :-D
A my pewnie będziemy siedzieć przy wigilijnym stole, wody mi odejdą i dostanę mega skurczy:-) Kurde żebym tylko zdążyła do szpitala dojechać 20km:-p:-p

kurna a ja mam jazde z opuchlizna ... rano nogi spuchniete, potem niespuchniete, teraz sprzatalam i spuchlam jak bania ... wniosek-> siedziec na d. i nogi trzymac wysoko a nie szalec !! no ale praktycznie juz skonczylam z robota ... zostalo mi szycie ale przy tym nie powinnam sie tak zmachac ...

ja sobie spokojnie przygotuje swieta /licze ze na pieczenie ciast starczy mi sil/ i spokojnie po nowym roku urodze :) ... chyba ze to cisnienie bedzie nieteges i trzeba bedzie rodzic szybciej /taka ewentualnosc tez jest/

ja do szpitala też mam kawałek, jakieś 15 km, przez wiecznie zakorkowaną obwodnicę :laugh2: obym nie musiała jechać w godzinach szczytu bo prędzej urodzę w samochodzie niż dojadę na czas :laugh2:

reklama
Do góry