mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Justyna wrecz coreczce wytlumaczyla ze ma jeszcze dzien poczekac bo w poniedzialki nie wolno isc rodzic
i tak przeczekala do wtorku i we wtorek kolo 11 miala cesarke
oczywiscie na dyzuze rozalskiego 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Boziu co ja w domu poczne

Mea tylko uzbroj sie w cierliwosc jak bedziesz musiala lezec(np juz po porodzie) i na obchod przyjdzie klimanek, on takimi haslami strzela, ze mozna mu zeby wybic na poczekaniu![]()
No moja szwagierke rozalski przekonal do cesarki(bo by dziecko nie wyszlo samo) i tak ja ladnie zszyl, wszystko sie elegancko goilo....
dobra dziewczynki to ja spadam do domciu!! praca skonczona kolejny raz sie tu pokaze po macierzynskimBoziu co ja w domu poczne
![]()
Myślę, że 23Marta:-)hehe tez pozagladalam na wrzesniowki ... fajnie im ...
a moze male obstawianie kto bedzie u nas pierwszy ??
Ja kończę sprzątać. Kuchnia została. Kurcze stopy mnie bolą od sprzątania, łydki i plecywidze ze jak zwykle w weekend frekfencja na forum troche spadano ale ja wlasnie wstalam, zjadlam sniadanie i tablety i zaraz zabiore sie za jakas konkretniejsza robote bo naprawde juz najwyzszy czas posprzatac w tym domu ... no i obiecalam mezowi upiec shreka
a potem pewnie bede konczyc z szyciem /tez juz bym chciala miec to z glowy .../
a jakie u was plany sobotnie ??
Sprzątam od 10 jakoś. Ale mamy duży dom a ja też przerwy robię w sprzątaniu i pomału wszystko robię. Mój dopiero co przyjechał, robił zakupy z Jego siostrą na jutrzejszy Roczek Jego siostrzeńca. Potem będę się pluskać, zjemy grochówę, popowtarzam do szkoły i można mieć wieczorek sam na samLeż i odpoczywaj Kochana, dla dobra Bobaska wsjo;-)Witam,
ja nareszcie w domu o dwoch tygodniach obytu w szpitalu...
niestety lezene plackiem do konca, choc koniec moze nadejsc wczesniej...oby jeszcze 8 tygodni wytrzymac...
normalnie jak czytam o tym sprzataniu to az zazdroszcze ;-)lezac nawet za tym tesknie;-)
a juz nie wspomne o zakupach:-(
heheMyślę, że 23Marta:-)