• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

Witaj Mea_osi, fajnie, że jesteś :-) i zazdroszczę braku mdłości, choć te u mnie (odpukać) chyba słabną ...

Georgina szcześciaro, jeszcze tylko 2 tyg i uffff koniec pierwszego trymestru! Gratulujue końca 10tyg ;-)

A tak w ogóle, to co to za cisza????? halo halo!!!

reklama
Czesc dziewczyny!

Co do macania sie :P ja musze robic to 2 razy dziennie aplikujac luteine dopochwowo rano i wieczor! Ale nie zebym sie tam skupiała co tam jest lub czy twarde czy miekkie ...a zreszta po co ,taz i tak bym nic nie zakumała ahahahaha!!!! Wpycham tabletke i na tym koniec mojego macania z cipcią :)

Jeszcze tylko kilka dni i mam nadzieje ze skoncze luteinie ,bo KONCZE PIERWSZY TRYMEST !

Czuje sie wspaniale ,baaa tylko cycki bola niemiłosiernie ,ale co tam !I mam ochote na KOPYTKA!!!!!!!!!!

Goraco jest strasznie!!!!!!!!! A dopiero 9 rano! Haaaa dostałam ja pare grosza na urodzinki od rodziców ,tesciów i meza ( maz pomysłodawca bym co do KASY ,bo Asia musi sie ubrac ahahhaahah - dobrze chlopak pomyslał ) i takim sposobem mam troszke co by isc na bazarek i poszalec !!!!!! :) No i to mi sie podoba:)

Zreszta maz mnie pochwalil ze zrobiłam sie grzeczniejsza!!! Hymmm humorki chyba mi juz przeszły!

Jutro wyniki u poloznej mojej ,sroda wizyta u gina !!!!!!!!!!!!

Dzisiaj moje dziecko ma probe generalna przedstawienia w szkole na dzien Rodziny ( dzien mamy i taty polaczony :} ) Ale przezywał !!!!!

Asiula, kopytka, to ja wczoraj jadłam, ale smażone :szok: Tak mnie coś napadło
A tak w ogóle, to masz na dupsko, żes sie nie pochwaliła urodzinkami!!!!

Wszystkiego najlepszego !!!! :-):-):-)

Zdrówka, szczęścia pomyślności, pięknej dzidzi i spokojnej ciąży :-D

Reve Ale ty kochana jestes !!!!!!!!!!!! Dziekuje za zycznka !!!! A wiesz jakos tak nie pomyslalam co by sie chwalic ahahahha !!!!!! 23 maja skonczyłam 27 latek !

Co do kopytek !!!!!!! Bede jadła tez smazoneeeeeeeeee nie popuszcze ahhahaha !!!!!!

Hej Dziewczyny! Nie będzie mnie kilka dni a może i dłużej, niesttey krwawienia wróciły i własnie jadę do szpitala, tzrymajcie kciuki żeby było dobrze, pozdrawiam!

Asiula nie ma za co! Ja obchodziłam swoje 28-sme 30 marca ;-) A kopytka, poproszę ze cztery, bo dziś w pracy już i nie mam ciepłego obiadku :-( Ale za to kupiłam świeźą botwinę na rynku i jak wrócę, to zaraz sobie ugotuję :-D

Martuś trzymam kciuki jak tylko mogę najmocniej, bedzie dobrze! Napisz, jak tylko będziesz mogła!!!

Martusia trzymajcie się i bądźmy dobrej myśli:* Trzymam kciuki!
Joanno zdrówka zdrówka szczęścia szczęścia i spokojnej ciąży:))

Wow Joasiu!Jedziemy na jednym wózku! Ja tydzień temu, czyli 17 maja skończyłam tez 27 latek!:-D
W takim razie Asiu i REVE: wszystkiego najlepszego, a przede wszystkim zdrówka dla Was i maluszków!!!!
Czyli my podobnie urodzone!I dzieciaczki może podobnie urodzimy:-)
Fajnie!
U mnie mdłości przeszły jakoś książkowo-koło 8-9 tygodnia.Zaczęły sie dokładnie w święta wielkanocne w niedzielę:-)Były straszne..i nie wierzyłam,że kiedyś to minie..ale jednak!W końcu zaczynam się ciążą cieszyć!Tylko piersi bolą, sutki swędzą i są strasznie drażliwe!

Maarta!Trzymamy kciuki!

Zobaczcie jak my idealnie w ciąży jesteśmy - podobnie zaczynamy II najpiękniejszy "odżywczy" trymestr..a tu lato..wszystko świeże, pyszne..tyle warzyw i owoców..a końcówka przypadnie na duzo lżejesze miesiące jesienne..po prostu cud miód!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny dziekuje wam za zyczonka z calego serducha!!!!!!!!!!!!!!!

maarta100 słonce trzymam kciuki ,bedzie dobrze!!!!!!!!!Czekamy na wiadomosci od ciebie !

Reve co do kopytek nie ma problemu ,mam ich trocheeeeee ahhahah .No i wlasnie wrociłam z zakupów i wiesz co kupiłam ???? BOTWINKE ahhahahah !!!!! Juz nastawiłam sie gotuje mniam!!!!!!! Ale mamy podobne zachciewajki !!!

Lilijka nie dosc ze podobnie urodzone to i moze dzidziusie tez podobnie urodzimy haaa !!!Mnie piersi tez bola niemilosiernie ,a sutki swedza strasznieeeeeeeee!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry