Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Joanno82 trzymam kciuki i zobaczysz,ze wszystko bedzie dobrze.
Maarta100 zazdroszcze Ci tego apetytu na kopytka-hihi.Ja mam juz dobre pare tygodni klopoty z jedzeniem i jedno co w miare mi wchodzi to owoce typu nektarynki,pomarancze i arbuzy...
Pozdrowionka dla Was wszystkich
Cześć wszystkim! U mnie mdłości jakby powoli mijały albo mam po prostu lepszy dzień. Za to bóle głowy znowu powróciły. Zaczęłam brać witaminy Calibrum mami i odstawiłam kw foliowy. A co do kremu Babydream to też go używam i uważam że jest całkiem niezły. Pozdrawiam
No to nie ma co musze zakupic ta masc ,bo sutki zdrapie kiedys hi hi hi!!!!
agnieszka0240 To martusia ma problem z krwawieniem ,a ja mam apetyt na Kopytka ahahhaha , ale co tam wiedziałam o co chodzi!. Ja od samego poczatku ciazy mam apetyt dosłownie na wszystko.Choc teraz jakbym coraz mniej jadła .
Marzka283 ja tez mam problemy z głowa !!! Ale jakos daje rade !!! Co do witaminek łykam falvit mama no i folik jeszcze jem, ale pewnie juz na dniach gin mi karze odstawic bo w srode mam wizyte .JUPI!!!!!
Joasia i Lilijka to wy panie Blizniaczki? Ja tez . Urodziny mam 31 maja tyle ,ze ja mam juz 3 z przodu - a w zasaidzie to i z tylu (33 mi stuknie)
Marta trzymam kciuki. Dasz rade. Jak trza to trza. Lepiej pod okiem lekarzy. Zabierz duzo ksiazek co by sie nie nudzilo. A najlepiej to laptopa ,zebys mogla z nami gadac
Reve ladne zdjecie. Fajniejsze niz papryczka. A kopytka to tez bym zjadla. Tylko mi sie robic nie chce. Moze jutro - bo mam wolne. Ale ja to bym zjadla na slodko. Ze smietanka i cukrem.
Witam nowa mamusie.
Teoretycznie skonczylam dzisiaj 12 tyg i wchodze w 13. Czyli pierwszy trymestr z glowy. Ja jednak trzymam sie mojej wlasnej wersji zaplodnienia i suwaczek mam o tydzien mlodszy. W czwartek znow kecimy do Polski wiec moja doktor bedzie mogla juz konkretniej potwierdzic termin porodu.
kurcze z tego co przeczytalam kilka ostatnich stron to jestem najpozniejsza grudniowa mamusia bo chyba zadna nie ma terminu na sylwestra co ??
moja siostra miala termin na nowy rok ale synus sie pospieszyl i urodzil sie wlasnie w sylwestra fajnie bedzie jak moje malenstwo tez sie tak urodzi ... bedzie trzeba wybierac kto robi impreze
dzidzius ma 3 cm i wszystko ok. rosnie pieknie i serduszka puka slicznie
widzilam raczki nozki glowke )) a jak sie ruszal
piekny widok - a tak sie balam
pan doktor pytal sie czy nie wolabym jednak zostac w domku (bo pracuje w szkole jako nauczyciel) ale stwierdzilam ze 3 tyg i juz wolne , wiec takim sposobem jutro pierwszy dzien pracy po ponaad miesiecznej labie.
ja ide na usg w piatek ... juz sie nie umiem doczekac !!! mam nadzieje ze z maluszkiem wsystko dobrze ... z dnia na dzien sie coraz bardziej niepokoje ... juz bym chciala wiedziec ze jest wszystko ok