Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Witam wsrod nas ,no prosze termin zmienił sie az o miesiac hi hi hi ,i tak bywa. Tak jak u mnie z powodu odstawienia tabletek ,mialam cykle bardzo nieregularne ,po ostatnim okresie wychodzi mi ze tez bym byla w listopadówkach ,po usg i ( chwili zaplodniania ;-)) wychodzi ze dzidzia bedzie z nami w grudniu i tego gin kazal sie trzymac .Ja wiem ze nie mozliwoscia bylo by urodzenie przez mnie dzidzi w listopadzie ,bo porostu nie moglam zajsc w ciaze w tym czasieNo hej
Co do FARBOWANIA WŁOSOW - ile kobiet tyle opinii; Jżeli któras koniecznie musi, to farbuje i koniec, a jeśli nie (jak np ja - nigdy nie farbowałam i nie zamierzam) to nie farbuje. Myślę, że można sie farbować, ale z umiarem..jak wszystko w ciąży
.(wiatropylna nie jestem ;-)) 
Zgadzam sie z tobaZgadzam się z przedmówczynią w II trymestrze można trochę odetchnąć, jakiś etap jest już za nami. Dzidzia jest coraz większa i nabiera sił. :-)

zatem termin porodu przypada na 10 miesiąc
A zreszta każdy liczy jak uważa, średnio przyjmuje się ze 12 tydzien to koniec I trymestru;-)NO wlansie to samo miałam napisac ,bez przesadyzmu nie farbujemy wlosów az tak czesto a i na glowe nie nakladamy radioaktywnych sybstancji hi hi ,wszystko jest dla ludzi tylko z umiarem.A co do farbowania to nie popadajmy w paranoję, przeciez nikt nie farbuje włosów co tydzień;-)Jak kobieta jest w ciązy to nie znaczy że musi się zapuścić;-)
Witamy Luuuzna
Eliza w ciąży chodzimy pełnych dziewięć miesięcyzatem termin porodu przypada na 10 miesiąc
A zreszta każdy liczy jak uważa, średnio przyjmuje się ze 12 tydzien to koniec I trymestru;-)
A co do farbowania to nie popadajmy w paranoję, przeciez nikt nie farbuje włosów co tydzień;-)Jak kobieta jest w ciązy to nie znaczy że musi się zapuścić;-)