Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
...Muszę sobie zakupić staniczek bo zostałam o jednym! MasakraaaI w odstawkę poszły te co lubiłam najbardziej. Dziś jadę popatrzeć co w sklepach fajnego, może jakiś stanik będzie, ale nic na siłę bo stanik ma być porządny. Z rozmiaru C75 wskoczyłam w D75. Ciekawe co będzie potem bo to dopiero początek 4 miecha
![]()

Asiu potwierdza się teoria, że kobieta zmienną jest hehehe i chyba lubi być![]()
NO wlansie pozniej doczytałam ,bo pisałam posta zanim ty wyslalas tego w ktorym piszesz ze w trakcie brania anty zaszłaśJoanna ale ja nie zaszlam w ciążę po odstawieniu, tylko w trakcie brania anty! to duża różnica. Zresztą anty mi pomogły odzyskać normalny cykl - brałam je 3 miesiące 2 lata temu i mi się wyregulował okres na krótko; potem miałam miesiączki, ale w cyklu 45, 30 dni tak około. Potem zaczęłam brać juz, żeby nie zajść w ciążę, a tu niespodzianka! xPP
Ja od początku miesiączkowania miałam problemy - a to za dlugie cykle, a to ich brak...a jak sie w miarę wyregulował (może i dzięki temu, że zaczęłam współżyć) to bach! i dzidzia![]()
Wierz mi nie ty pierwsza nie ty ostatniaHehehe to witaj w grupie
Ale trochę dziwiło mnie zachowanie mojej gin jak sie dowiedziała o ciąży...dla niej ta ciąża była jakąś pomyłką i do dziś uważa, że zapomniałam tabletki - to ja jej mówię, że nie...ale ona wie swoje..tabletki daja 100% zabezpieczenia - guzik prawda
Zresztą na ulotce jest wyraźnie napisane, że nikła szansa istnieje mimo wszystko