eliza80
Mamusia Gabi i Olka :)
Mexi ja konsultowałam sie w sparwie amolu i leków przeciwbólowych z lekarzem po parodniowych cierpieniach z masakrycznym bólem głowy..(pisałyśmy już o tym na forum wcześniej) ...Amol jak najbardziej tak...mi przyniósł ulge ,ale tylko na chwilę, leki przeciwbólowe również tak ,ale TYLKO paracetamol i leki na jego bazie...i oczywiście nie codziennie ;-) Wszystko z umiarem a na pewno nie zaszkodzi...tak powiedział mój lekarz
Tym bardziej ,że jak Ty się źle czujesz i masz okropny nastrój to Twoja dzidzia odczuwa to razem z Tobą.
Tym bardziej ,że jak Ty się źle czujesz i masz okropny nastrój to Twoja dzidzia odczuwa to razem z Tobą.
Ostatnia edycja:

. Masakra, żadnych tabletek nie można ani nic. Wolę nic nie brać, o ile nie trzeba, a tym bardziej, że nie pytałam o to lekarza. Przez chwilę zastanawiałam się, czy mogę się posmarować Amolem, ale ostatecznie tego nie zrobiłam, bo też nie wiedziałam na 100% czy można, a to jest na alkoholu
.
. Więc wolimy nie szarżować. A poza tym nie mogę powiedzieć, żeby mi jakoś bardzo seksu brakowało. Może w 2 trymestrze się rozkręci
a z tym next boyem, to się jeszcze okarze, bo jakoś wcześnie ta wieść, choć jak już pisałam od początku czuja mam strasznego, ze to chłop.
tak mnie na nią natchneło!