Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Az mi sie w glowie zakrecilo... Czesto mi sie wyobraza jak lece ze schodow -A ja glebowałam ze schodów:/ Co prawda dwóch czy trzech, ale walnęłam się głową (bokiem) o ścianę;/ Troszkę boli bo to norma przy uderzeniu, ale nic mi nie jest poza tym, mam nadzieję, że nie będzie mi nicSię zmartwiłam trochę
![]()
- uwazaj, trzymaj sie poreczy. Ale bedzie dobrze. Kiedys wylozylam sie na mokra podloge i 15 min nie moglam wstac - glowa i kregoslup na ten czas wysiadly a potem bolaly 2 dni. Potem bylo OK)
. Strasznie lubie czeresnie, a placek drozdzowy z czeresniami jaki pycha)

.Nie tyle co nogi obrastaja bo predzej mala mi szybciej obrasta niz nogi ,ale wiecie co zeby jeszcze brzuch obrastal????? NO to juz wogole porazka ahahhahaha !Chyba wiekszość z nas robi pranie. Ja już załadowałam drugą pralkę. Udanej impezki![]()

Wiecie co !!!! Mam wrazenie ze mi brzuch zarasta buhahahahahahahah !!!!!!!!.Nie tyle co nogi obrastaja bo predzej mala mi szybciej obrasta niz nogi ,ale wiecie co zeby jeszcze brzuch obrastal????? NO to juz wogole porazka ahahhahaha !