reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Wszystkie bez wyjatku sa cudowne i kazde na swoj sposob.

dziewczynki Jutki przez to ,ze sa takie specjalne, takie male , takie wyjatkowe kruszynki a taka sile w sobie maja.

Chlopcy marty- te ich wlosy . Poprostu dwa male modele juz rosna. Wiekszy (to chyba Michalek) to normalnie jakby od fryzjera wyszedl. I do tego te ich buzki takie ladne i takie meskie.

Filipek Asi- to poprostu kawal chlopa. Taki co mu nikt nie podskoczy i co sobie rade da. Odrazu widac ,ze to dzielny bohater :).Nawet zoltazka mu nie straszna. I te jego miny :)

Marysia Martuski - ona na mnie ogromne wrazenie zrobila. Na zdjeciach z porodu wyglada na taka bezbronna. I ta jej mala raczka w dloni Marty. Ach - takie to wzruszajace. I te jej stopki - ja normalnie na zdjeciach mozna poczuc - ta jej dlikatnosc, skorke, zapach...

Lenka - z ta swoja minka " No co? taka sobie dziewczyneczka jestem :) ).

Przepiekne dzieci - kazde...

reklama
Dokladnie, skoro byla ewidentnie Emilka to na sile nie ma co zmieniac :tak: Jesli mi spodobaloby sie bardzo popularne imie to bez wzgledu na jego popularnosc i tak bym sie na nie zdecydowala. Za moich szkolnych czasow nie bylo bardzo duzo Emilek.

Imie ktore wybralismy dla naszego Slonka obecnie raczej zapomniane jest
nie masz na suwaczku :p

no to musze miec taka mate... chyba zaraz wskocze pod prysznic tam mam chociaz hydromasaż.. oszaleje jeszcze troche. chce ciaze milo wspominac ale sie nie da... Mea Ty swojego meza chyba na loterii wygralas! moj to len wszystko mu ciezko.

moj sie mata wyrecza a ty mowisz ze taki kochany ?? no ale narzekac na niego nie moge :)

Wszystkie bez wyjatku sa cudowne i kazde na swoj sposob.

dziewczynki Jutki przez to ,ze sa takie specjalne, takie male , takie wyjatkowe kruszynki a taka sile w sobie maja.

Chlopcy marty- te ich wlosy . Poprostu dwa male modele juz rosna. Wiekszy (to chyba Michalek) to normalnie jakby od fryzjera wyszedl. I do tego te ich buzki takie ladne i takie meskie.

Filipek Asi- to poprostu kawal chlopa. Taki co mu nikt nie podskoczy i co sobie rade da. Odrazu widac ,ze to dzielny bohater :).Nawet zoltazka mu nie straszna. I te jego miny :)

Marysia Martuski - ona na mnie ogromne wrazenie zrobila. Na zdjeciach z porodu wyglada na taka bezbronna. I ta jej mala raczka w dloni Marty. Ach - takie to wzruszajace. I te jej stopki - ja normalnie na zdjeciach mozna poczuc - ta jej dlikatnosc, skorke, zapach...

Lenka - z ta swoja minka " No co? taka sobie dziewczyneczka jestem :) ).

Przepiekne dzieci - kazde...
no ba!

kurcze ja wiem ze mi slon na uszy nadepnal wiec nie pale sie do spiewania ale niektorzy to nie maja samokrytyki za grosz, przeciez to masakra jest - on nie wie??

ja mam poodobnie. Posikam, powycieram, ide sobie z kibla a tu coś czuje że leci :confused2: i zaś zmieniaj tu wkładke jak przed chwilą zmieniałam :confused2: suuuper :confused2::confused2:

Też tak mam:confused2:
A jak śluz leciał obficie, to w ogóle...wkładek to mam niezły zapas teraz hehe
tylko że u mnie jest taki gęsty biały :confused2:

U mnie też...

Boże jak mnie plecy bolą... dosłownie całe.. zaraz mi chyba odpadna a moj maz sobie spi zamaist je masowac... do tego nadal nic jesc nie moge... boze zaglodze sie a co chwyce do buzi to od razu mam odruch wymiotny!!!

Mój też śpi! I stęka jak chcę, żeby mnie pomasował...masuje z minutkę i koniec...a mi pleczyska odpadają prawie!!

zrobilam pierogi z kapustą i grzybami:-)
Wczoraj lepiłam z serem i z mięchem!
Chętni?

reklama
Do góry