reklama

Grudzień 2009

Super. Wiecie,najgorsze jest to, ze te położne i cały personel rozbestwił się, że biorą kase za lepszą opiekę,która sie należy.
No ale dyskutować można, ze się nalezy, w praniu inaczej to wygląda i jak człowiek cierpii się meczy jest gotowy zapłacić za usnieżenie bólu.
no wlasnie o to chodzi,
ja pracuje i nikt mi jeszcze do kieszeni nie wrzuca, ze robie swoje

reklama
szwagierka na nieszczęsnej inflandzkiej tez 1200 zapłaciła za położną:-(
U mnie w Olecku przyjemność kosztuje 400-500 zł a w Białymsoku 700-800.
jestem po rozmowie z ginem, troche uspokoił moje lęki, dałjeszcze tydzien dziecku, tzn do terminu z miesiaczki, czyli do 6 grudnia, jak nic nie bedzie sie działo, mampołozyć sie 7 do szpitala i powiedział, ze jakchce to moze cc zrobić napoczatku przyszłego tyg, bo z usg wychodzi termin na 11. A skoro nic sie nie dzieje to dajmy dzidzi jak najdłużej posiedziec, niech sobie fika w brzuszku do terminu:tak:

Ja już mam CC umówiona na 27grudnia:tak: -to bedzie juz 39 tydzien z kawałkiem-i mój gin tez powiedział zeby dzidzia jak najdluzej posiadziala skoro nic zlego sie nie dzieje:tak:ale ja szczerze mowiac nie wierze zeby udalo sie dwa tygonie bez fenka, pessera i innych wspomagaczy dalo pociagna (bo w 37 tc wsyztsko odstawiamy)

no to super wiesci;-)
dobrze ze masz takiego lekarza..
moja chciala mnie odeslac...i w koncu i tak przez krew wybralam szpital gdzie nie znam ani jednego lekarza i szczerze powiem ze czuje sie w tej kwestii jak bezdomna..
ide w nieznane i licze sie z tym ze nie dany mi bedzie mily personel...
jutro mam wizyte u lekarza z tamtad ale czy bedzie na tyle chetny do wspolpracy zeby sie mna i tam zajac to watpie..ma pewnie takich tysiace pacjentek jak ja...
ja mam tak samo, nie znam personelu, na Siemiradzkiego ide,
moze pojdziemy razem ?:)

Hej laseczki witam sie po weekendzie w sumie nic ciekawego nie robilam mielismy goscia to i kompa z doskoku po jednej stronie doczytywalam. Troche mnie tez jakies chorobsko wzielo wczoraj pozarlam czosnek a dzis chyba postawie na cytryne bo mi niedobrze bylo:) Dzieciaczki sa cudowne normalnie anioleczki !!!! Wczoraj spakowalam czesc torby dzis dopakuje reszte ale nie wiem co brac dla dzidzi musze jechac do szpitala w koncu bo wszedzie inaczej.
Na 14;30 mam wizyte u ginki proby watrobowe wyszly dobrze ale kwas moczowy znow lekko podwyzszony nie wiem dokladnie ale to cos zwiazanego z moim nadcisnieniem i zatruciem ciazowym oby nie byl za wysoki;/ Poza tym u mnie ok tylko jestem wielka jak slonica normalnie szok ale juz niedlugo spadnie hehe

kurcze no to mam zgryz,
bo u mnie mozna wynajac polozna za 800 zl,
dlaczego mam placic komus za to ze wykonuje swoja prace? :wściekła/y:
wkurza mnie to i nie rozumiem
bo taka wynajeta połozna nie bedzie robiła nic innego tylko siedziała non stop z Toba..taka jest rzeczywistosc:tak: Ja uważam ,ze warto zaplacić...tym bardziej jak jest to pierwszy poród :tak:

cześć dziewczyny!
wpadłam tylko na chwileczkę zobaczyć co u Was i widzę że kolejne mamuśki rozpakowane:-D
u nas wszystko ok-jemy, śpimy, robimy kupki i rośniemy:-)
mąż dostał urlop do 21.12 więc jestem przeszczęśliwa
krocze boli mnie coraz mniej, cycuchy już wróciły do siebie na dobre
już prawie tydzień za nami!:tak:
buziaki od Lenki dla wszystkich e-ciotek i maluszków!

Super. Wiecie,najgorsze jest to, ze te położne i cały personel rozbestwił się, że biorą kase za lepszą opiekę,która sie należy.
No ale dyskutować można, ze się nalezy, w praniu inaczej to wygląda i jak człowiek cierpii się meczy jest gotowy zapłacić za usnieżenie bólu.
To mnie tez dobija z tymi lekarzami i poloznymi to ludzie ich przyzwyczaili ze dostaja prezenty i kaske i jak juz tego nie ma to oni maja Cie w dupie i czlowiek biedny sie decyduje tez cos im podsunac. Ja nie wiem jak to u mnie bedzie pytalam mojej ginki juz 3 razy o polozna ona pracuje w szpitalu w ktorym ja rodze a ona chyba zawstydzona i do mnie mowi ze to delikatna sprawa ze ona mi wszystko powie w odpowiednim czasie i takie tam ze to nieoficjalnie z tymi poloznymi to juz wiadomo o co chodzi ze trzeba bedzie jej cos dac za dogladanie a jesli chodzi o wynajem poloznej to chyba wole juz dac w lape bo 1000 zl to juz lekka przeginka;/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry