reklama

Grudzień 2009

hehehe wysłałąm mamie ten filmik na poprawe humoru ale nie pisze o swoich odczuciach. zaraz pojde do niej to sie dowiem jaka reakcja:-) hihihi

reklama
witam z rana :) na poczatek najlepsze zyczenia dla marty i karolak !!! dziewczynki niech wam chlopcy pieknie rosna, zdrowo i radosnie !!! no i zebyscie sie kazdego dnia budzily szczesliwsze niz wczoraj !!!

Ja Cie kręce, co sie dzieje z Nami.

Byłam w kibelku na siusiu. Skończyłam i jeszcze raz mi się zachciało więc ide. No i na papierze różowo. :eek::eek::eek: Kurde, mam panikować czy nie?
Może ginka mi coś podrażniła dzisiaj?
Ja po ostatniej wizycie miałam plamienie, potem śluz podbarwiony krwią a potem czysty śluz. Także w środę przy okazji następnego badania przy KTG zapytam czy czop jeszcze jest czy nie...

ja za kazdym razem mam na papierze mnostwo sluzu ale jest normalny... bo czopa juz nie ma... zaraz ide sie zmeczyc. odezwe sie pozniej:-) kochane blagam 3majcie za mnie kciuki.. modlcie sie o mnie bo ja psychicznie juz upadam!!!:-(

ja za kazdym razem mam na papierze mnoistwo slusu ale jest normalny... bo czopa juz nie ma... zaraz ide sie zmeczyc. odezwe sie pozniej:-) kochane blagam #majcie za mnie kciuki.. modlcie sie o mnie bo ja psychicznie juz upadam!!!:-(

Dobrze bedzie! Tylko nie szalej tam zbytnio ! bo sił na poroda zabraknie ;-) będzie dobrze,.... sama boję się jaj diabli ,o Was ,o siebie ...... :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry