NeSSi
Moderatorka
Oby!!! ale najpierw musi zechciec wyjsc ze mnie!!!
ja się wcale nie dziwię, że wyjśc nie chce, ciepło, ciemno, ciasno i przytulnie, jedzenie na czas .... toż to sielanka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oby!!! ale najpierw musi zechciec wyjsc ze mnie!!!
ja się wcale nie dziwię, że wyjśc nie chce, ciepło, ciemno, ciasno i przytulnie, jedzenie na czas .... toż to sielanka
![]()

:-)
tez tak wlasnie pomyslalam... za dobrze jej tam pipce!!! a mama tak na nia z tata czeka ehhh i nie mozemy sie doczekac! onastrasznie nie lubi jak sie drapie to czesto ja tak wkurzam i sie drapie a ona wtedy serie ostrych kopnaikow mi da i tak ma wszystko w czterech literach!![]()
bo tak to co rusz śmiga delikatnie ......
on strasznie chrapie i zgrzyta zębami,
boję się, że będzie mi go po prostu budził ..ja juz nie spie od godziny;-)
wyprawilam meza do pracy..
ciekawe czy jak maly sie urodzi to bede wstawala razem a nim o 6 i robila mu sniadanko, pilnowala zeby zjadl jogurt i dawala kanapki do pracy
moze juz zaczne go odzwyczajac![]()
Ja to czuję że jeszcze Mea urodzi szybciej niż ja![]()
No ja Ci mówie ze Mea mnie wyprzedzi hihihihi
A Alan lepiej niech już nie czeka na Julkę bo będziesz jeszce długo go w brzuszku nosić i cierpieć!!!![]()
Jaka tam stara znowu??????
No mialabys super prezent urodzinowy najlepszy jaki mozna sobie wymarzyc:-)
Dziewczyny Luuuzna napisala do mnie tak!!!!
Niedobrze jest. mam cisnienie 150/100 i polozna bardzo niepokoi sie tym i wzmozonymi ruchami dziecka. czekam teraz na IP chca mnie polozyc bo jestem po terminie...zalecila tez od razu KTG (dopiero teraz)... tetno Alusia tez przyspieszone...musze teraz czekac bo kolejka obowiazuje!