• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
Kurde a ja mam od paru dni zapchany nochal caly nie mam kataru tylko zawalone wszystko i mi prawa dlon dretwieje w nocy tak ze ja sciskam a to nie przechodzi chcialabym juz urodzic miec maluszka cieszyc sie nim i troche zrzucic wagi bo sapie jak lokomotywa wieczorami:)

ja pierwsze co robie rano jak wstane to sniadanko...
przed ciaza nie jadlam sniadan..wypijalam kawe i jadlm dopiero obiad...
a teraz bez sniadania bym chyba zemdlala....

mam tak samo, przed ciążą na śniadanie były ze dwie mocne kawy, do tego papieros i dopiero obiad ok 14-15. a od kwietnia zdrowy tryb :-)

jedyną alternatywą dla bolących okresów jestu mnie branie tabletek antykoncepcyjnych.

jakbym siebie czytała. chociaż i tak ból nie był nigdy wyeliminowany w 100% a tylko przytłumiony.

Witam Wszystkie GRUDNIÓWECZKI- Te ,,rozpakowane" oraz jeszcze Te w ,,Dwupaku";)))
Bardzo dawno się nie udzielałam, ale to przez fakt, że ciąża cały czas była zagrożona- nie chciałam,,zapeszać"...Jednak do 24.11 byłam z Wami myślami , bo dzielnie śledziłam Wasze wątki...Piszę, że do 24.11, ponieważ wtedy trafiłam do szpitala w 36 tc, z odchodzącymi wodami...
Następnego dnia- 25.11 o godz. 8,45 przez cc urodził się nasz drugi synuś Kubuś;))) 2400 gr i 52 cm naszego Wielkiego Szczęścia ;)!
Wiem, że Mea jest ze śląska i kilka innych forumowych Grudnióweczek więc moge troszkę opowiedzieć ( na odpowiednim wątku) o Szpitalu w Raciborzu- bo w nim przyszedł na świat nasz synek( niestety nie jestem teraz na bieżąco- a wiem, ze nie jestem w stanie ogarnąc ,,zaległości" na BB forum)i nie wiem czy któraś planuje poród w tym właśnie szpitalu...
Jeśli będziecie chciały chętnie podzielę się z Wami wrażeniami...

Póki co lece karmić naszego SMERFIKA!

Jeszcze raz bardzo serdecznie pozdrawiam i trzymam kciuki za Wszystkie Dwupaki;)))

gratulacje!

a ja dzis mialam cazka nocke bo cos mi sie niedobrego z gardlem dzeje i tak harcze w nocy ze sie sama od tego budze !! na dodatek mariusz sie wqrza i dzis sie spakowal spac na kanapie w duzym pokoju na co ja zareagowalam godzina ryczenia do poduszki !! bo ja naprawde ni potrafie nic na to poradzic ... dzis ide jeszcze do laryngologa wieczorem i moze on mi powie co sie dzieje bo narazie wszyscy rozkladaja rece ...

ja też charczę... a dziś mnie obudził w środku nocy, uhahany i mi mówi: "co Ty robisz? od 15 minut mruczysz jakbyś miała orgazm..."

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry