madziara-kr
Fanka BB :)
szczesciara....Nigdy nie miałam zgagi po ostrym. Zresztą ja miałam zgagę tylko 2 razy w życiu i to taką byle jaką:-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
szczesciara....Nigdy nie miałam zgagi po ostrym. Zresztą ja miałam zgagę tylko 2 razy w życiu i to taką byle jaką:-)
Ja brałam kiedys, ale nie w ciąży, bo w ciązy tego nie można brać...choć na tym etapie może i tak...Ja nie miałam zadnych skutków ubocznych po furaginieJa mam na bakterie w moczu Furagin. Brała to któraś?? Bo nie wiem czy się spodziewać jakiś ''fajnych'' skutków ubocznych.

Ja mam na bakterie w moczu Furagin. Brała to któraś?? Bo nie wiem czy się spodziewać jakiś ''fajnych'' skutków ubocznych.
Nigdy nie miałam zgagi po ostrym. Zresztą ja miałam zgagę tylko 2 razy w życiu i to taką byle jaką:-)

Hehe, ale ja ciągle coś ostrego i kwaśnego jem i na szczęście nie ma zgagi:-)ja na bakterie a w zasadzie podwyższone leukocyty dostałam antybiotyk Duomox.
Ty lepiej nie wywołuj wilka z lasu![]()
ja na bakterie a w zasadzie podwyższone leukocyty dostałam antybiotyk Duomox.
Tylko sobie laska nie zapomnij o lacidofilu czy innych dobrych bakteriach,Hehe, ale ja ciągle coś ostrego i kwaśnego jem i na szczęście nie ma zgagi:-)
no ,ale trzeba to leczyć...bakterie w moczu to nic dobregoPisałysmy chyba wczoraj o tym ze prawie kazda z nas ma te liczne bakterie w moczu ze to normalne na tym etapie ciazy![]()

bez Reni sie nie obylo
ja jeszcze tez conieco sama jezdze autem ale tylko na niewielkich odleglosciach - max 12 - 15 km do mamy czy do lekarza ... no i u nas po miescie !! ale jesli tylko mam mozliwosc to jezdzi ze mna mariusz
a ja dzis mialam cazka nocke bo cos mi sie niedobrego z gardlem dzeje i tak harcze w nocy ze sie sama od tego budze !! na dodatek mariusz sie wqrza i dzis sie spakowal spac na kanapie w duzym pokoju na co ja zareagowalam godzina ryczenia do poduszki !! bo ja naprawde ni potrafie nic na to poradzic ... dzis ide jeszcze do laryngologa wieczorem i moze on mi powie co sie dzieje bo narazie wszyscy rozkladaja rece ...
moj maz tez mowi ze chrapie i harcze w nocy
w pierwszej ciazy mialam podobnie
moze nie w dalekie trasy ale jezdze.dlatego nie czekaj!!! skoro czekasz juz prawie miesiac to nie ma co czekac!!! takie rzeczy od razu sie zglasza by usprawnic prace allegro a takie osoby zostana odpowiednio pokierowane przez allegro!!! moj brat tak mial jak kupowal kazruzelke dla julki z okazji narodzin... bali sie ze nie dojdzie ale taka interwencja uskutecznila ich prace i kazruzelka jest a Julki nie ma!!!
a więc 36 tc zakończony szczęśliwie:-)
huraaaaaaaaaaaaa
![]()
Ja się załamałam.Przed wczoraj zrobiły mi się rozstępy koło pępką, dopiero w 41 tygodniu.
Kurde jak by mały wyskoczył wcześniej to by mnie obeszły.
I jak ja mam sie nie załamać że to dziecko nie wyłazi;(((( I co chwila smsy i telefony czy już Janek wylazł(
szczegolnie na piersiach.a ja wróciłam.. i co?
na moje szczęście miałam przeczucie żeby zrobic tego GBSa.. bo co? wyszedł mi 'pieknie' dodatni
we wtorek mocz i krew do badania..w czwartek znowu do kontroli..
ale sie załamałam tym GBSem..
poza tym wszystko gra..co prawda usg nie robilismy bo zrobimy za tydzień..
oby przynajmniej z tych wyników hemoglobina skoczyla.. zebym wiedziala ze daremnie tabletek nie łykam..
heh i mam sie bawić sutkami godzinkę dziennie
heh śmieszne ale spróbować nie zaszkodzi. Reszta w jak najlepszym porządeczku - malutka ułożona główką na dół i jak na razie przeciwskazań do porodu sn nie ma.
Ja właśnie pochłonęłam kilka wafelków czekoladowych i paczkę żelek a na obiadek planuję pierożki z serem na słodko i pomidorową. Dzisiaj to mi się tak chce słodkiego jak nie wiem.