Waga piekna to moze nowy konkursik kto urodzi najwiekszego pulpecika?hihi
Koniecznie

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Waga piekna to moze nowy konkursik kto urodzi najwiekszego pulpecika?hihi

hmm to ciekawe ile teraz 
ja chyba po pologu sie zatkam wkladka wewnatrzmaciczna...
probowala ktoras z was??
ogolnie jestem gotowa.... a nawet ogolona wrazie cow iec moge rodzic juz!!!! dzis jest taki dzien 2 tyg przed terminem hmmm moze akurat hehe fajnie by bylo a skurczybykow ani sladu tylko te nieregularne i malo bolesne ... 
Mea uwijaj sie tam kochana bo ja tez czekam na to uszyte cacko hihi
My zdecydowalismy wczoraj ze kupimy drugie lozeczko tzn na gorze mamy zwykle drewniane a na dole by bylo to turystyczne jakies tansze bo sobie pomyslalam ze nie bede co 5 minut ganiala na gore czy maly spi a my caly dzien na dole w salonie siedzimy i poza tym mamy problem z temperatura bo mamy taki komputerek co sie temp ustawia i na dole jak damy 21 jest nam super i dla dzidzi tez tak chcielismy ale wtedy na gorze jest 17 albo 18 stopni i nie da sie tego uregulowac trzeba by bylo kotlowac caly dzien na dole 24 stopni zeby na gorze bylo 20 to sie ugotowac idzie wiec maly bedzie w dzien tu ze mna sobie spal na dole a w nocy w swoim pokoiku bo mamy sypialnie obok wtedy juz podgrzewanie na gorze jakos inaczej chodzi bo jest zimniej na dworzu skomplikowane to ale nie ma wyjscia a poza tym mi wygodniej bedzie tu miec na oku caly czas niuniusiaA jeszcze jedna sprawa to to ze bedziemy bardzo czesto wyjezdzac do jednej i drugiej babci a lozeczko turystyczne sie tylko zlozy i wrzuci do autka i maluch ma swoje miejsce
![]()
A janigdzie z domu nie wychodze.... jeszcze ktos mnie w sklepie spotka i co??? doniesie? ku@@@@@
Podziwiam Kobietoja juz od jakiegos miesiaca nie prowadze auta, bo jak ktoregos razu złapały mnie bolesne skurcze podczas jazdy wystraszyłam sie, a wiozłam tylko Antka do przedszkola:-( Zdałam sobie sprawę,że krzywdę moge dziecku zrobić:-(
Uważaj na siebie!!!!!
Wika nie ma to jak super pomysły wieczorową porą hehehe
Sun gratuluje Synka i pisz z nami częściej:-)
Martus ja tez jezdze caly czas autem. Jak dobrze pojdzie to i na porodowke sama pojade. Nie , no M ma byc ze mna to niech prowadzi. Ja jednak nie wyobrazam sobie zrezygnowac z auta akurat teraz kiedy jest najciezej. Cale dnie za kierownica siedze. Torba juz jest tez w bagazniku
I to chyba nie tylko ja. Mea chyba tez prowadzi caly czas.
No ale jak Ty nie czujesz sie bezpiecznie to pewnie, po co sie stresowac .
Martus ja tez jezdze caly czas autem. Jak dobrze pojdzie to i na porodowke sama pojade. Nie , no M ma byc ze mna to niech prowadzi. Ja jednak nie wyobrazam sobie zrezygnowac z auta akurat teraz kiedy jest najciezej. Cale dnie za kierownica siedze. Torba juz jest tez w bagazniku
I to chyba nie tylko ja. Mea chyba tez prowadzi caly czas.
No ale jak Ty nie czujesz sie bezpiecznie to pewnie, po co sie stresowac .

mea to chyba normalne w tak poznej ciazy..
mi sie tez zdarza zacharczec w nocy..az sie czasami sama obudze...
i pmaietam ze jak lezalam w szpitalu to wszystkie baby czekajace na porod tak nadawaly w nocy;-)