• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
My zdecydowalismy wczoraj ze kupimy drugie lozeczko tzn na gorze mamy zwykle drewniane a na dole by bylo to turystyczne jakies tansze bo sobie pomyslalam ze nie bede co 5 minut ganiala na gore czy maly spi a my caly dzien na dole w salonie siedzimy i poza tym mamy problem z temperatura bo mamy taki komputerek co sie temp ustawia i na dole jak damy 21 jest nam super i dla dzidzi tez tak chcielismy ale wtedy na gorze jest 17 albo 18 stopni i nie da sie tego uregulowac trzeba by bylo kotlowac caly dzien na dole 24 stopni zeby na gorze bylo 20 to sie ugotowac idzie wiec maly bedzie w dzien tu ze mna sobie spal na dole a w nocy w swoim pokoiku bo mamy sypialnie obok wtedy juz podgrzewanie na gorze jakos inaczej chodzi bo jest zimniej na dworzu skomplikowane to ale nie ma wyjscia a poza tym mi wygodniej bedzie tu miec na oku caly czas niuniusia:) A jeszcze jedna sprawa to to ze bedziemy bardzo czesto wyjezdzac do jednej i drugiej babci a lozeczko turystyczne sie tylko zlozy i wrzuci do autka i maluch ma swoje miejsce:)

Ojej jak fajnie byc na biezaco na forum brakowalo mi tego ciagle cos no ale takie moje zycie 2 miesiace spokojne i nudnawe a 2 miesiace intensywne i zwariowane hehe ide do castoramy bo nam kubusiow brakuje piankowych a dokladnie tygryskow nie moge nigdzie znalesc na allegro tez niedostepne i ramke jakas bo ten obraz mi przyszedl na mikolaja dla mojego T bardzo fajnie namalowany troche mam na nim wieksze polasy ale co tam nie bede sie czepiac:). Do reala od razu zajde moze cos kupie dobrego tylko co by tu wszamac.

Karnitynko ja tez bede kupowac łóżeczko turystyczne na dół. Ale później bo na razie dzidzia i tak na górze bedzie spała, poza tym na dole puki mała moze w wózku spac.
Póniej kiedy dziecko bedzie bardziej towarzyskie przyda sie te łóżeczko, ono jest na kółkach, przeciągne je do kuchni czy salony i bede cały czas dziecko na oku miała:tak:

A janigdzie z domu nie wychodze.... jeszcze ktos mnie w sklepie spotka i co??? doniesie? ku@@@@@

Witam, witam
Alez ja dzisiaj pospalam. Az do 11 :). Widocznie tego mi bylo trzeba. Szczegolnie ze musialam byc na nogach miedzy 5 a 7 rano.

No teraz juz po drugim sniadanku. Przydaloby sie ogarnac mieszkanko ale najpierw sprawdzam forum.
No i widze ,ze co dzien nowy dzidzius :). Swietnie.
Przyznac trzeba ,ze marzka jak narazie objela prowadzenie jesli chodzi o wage dzidziusia :)

Teraz postram sie nadrobic choc kilka postow :)

dzień dobry
jestem chyba najwiekszym spiochem na forum:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a dzis przede mna ciezki dzien-szkoła mnie wykonczy -komu by sie chciało teraz prace kontrolne pisać i kuć na egzaminy:-(:-(:-(
zbzikować można:rofl2:
dobrze ze słoneczko dzis wyglada co chwile lepiej sie zyje w taka pogode
pozdrawiam

A jaki Ty masz termin ?? i gdzie Twoj suwaczek ?:-p

Wlasnie wlasnie to jest to :) Z wozeczkiem wiem ze by mogl maluszek fajnie spac ale ja na 4 pietrze mieszkam i moj T wyjezdza na 2 miechy tydzien po moim porodzie albo i nawet od razu zalezy jak sie uwine i nie dam rady wnosic malucha plus wozka bede go w garazu zostawiala chociaz o tym myslalam :) Tak najlepiej zrob sobie fotke jak lezysz w pizamie w wyrku pod koldra i zaprezentuj fotke hehe

Karnitynko ja tez bede kupowac łóżeczko turystyczne na dół. Ale później bo na razie dzidzia i tak na górze bedzie spała, poza tym na dole puki mała moze w wózku spac.
Póniej kiedy dziecko bedzie bardziej towarzyskie przyda sie te łóżeczko, ono jest na kółkach, przeciągne je do kuchni czy salony i bede cały czas dziecko na oku miała:tak:

A janigdzie z domu nie wychodze.... jeszcze ktos mnie w sklepie spotka i co??? doniesie? ku@@@@@
Wlasnie wlasnie to jest to :) Z wozeczkiem wiem ze by mogl maluszek fajnie spac ale ja na 4 pietrze mieszkam i moj T wyjezdza na 2 miechy tydzien po moim porodzie albo i nawet od razu zalezy jak sie uwine i nie dam rady wnosic malucha plus wozka bede go w garazu zostawiala chociaz o tym myslalam :) Tak najlepiej zrob sobie fotke jak lezysz w pizamie w wyrku pod koldra i zaprezentuj fotke hehe

reklama
Witam, witam
Alez ja dzisiaj pospalam. Az do 11 :). Widocznie tego mi bylo trzeba. Szczegolnie ze musialam byc na nogach miedzy 5 a 7 rano.

No teraz juz po drugim sniadanku. Przydaloby sie ogarnac mieszkanko ale najpierw sprawdzam forum.
No i widze ,ze co dzien nowy dzidzius :). Swietnie.
Przyznac trzeba ,ze marzka jak narazie objela prowadzenie jesli chodzi o wage dzidziusia :)

Teraz postram sie nadrobic choc kilka postow :)
Waga piekna to moze nowy konkursik kto urodzi najwiekszego pulpecika?:) hihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry