• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
Dziewczyny 3majcie kciuki, bo mnie tak boli, że ledwo siedzę a już muszę po dzieciaki lecieć to z 2 godziny mi zejdzie :-(
Masakra po prostu ale jeszcze piątek i troszkę odpocznę a potem jeszcze 3 tygodnie i święta a nawet nie całe 3 więc też odsapnę.
Buziole

ja pojehalam z mezem na male zakupy do lidla i zaraz postaram sie was troche nadrobic !!
ale kupilam Agatce Czapke !! niebieska z kubusiem i tygrysem :) co prawda jest troszke ciensza - raczej na wiosne wiec wzielam rozmiar 62-68 :) z takiego milusinskiego polarku :)

Ja mam na bakterie w moczu Furagin. Brała to któraś?? Bo nie wiem czy się spodziewać jakiś ''fajnych'' skutków ubocznych.

"fajny" skutek uboczny to mega zolte siuski !!!

zachwile ... musze meza do pracy wygonic i skonczyc szycie falbanki :) wtedy zrobie za jednym zamachem fotke czapeczki /z rekawiczkami!!/ i lozeczka z nowym wystrojem :)

reklama
dzień dobry
jestem chyba najwiekszym spiochem na forum:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a dzis przede mna ciezki dzien-szkoła mnie wykonczy -komu by sie chciało teraz prace kontrolne pisać i kuć na egzaminy:-(:-(:-(
zbzikować można:rofl2:
dobrze ze słoneczko dzis wyglada co chwile lepiej sie zyje w taka pogode
pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry