eliza80
Mamusia Gabi i Olka :)
Ja tego już od dość dawna nie mylę;-) Przy skurczu calusieńki brzuchol jest twardy jak kamień.
no ja po takich doświadczeniach juz też nie myle

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tego już od dość dawna nie mylę;-) Przy skurczu calusieńki brzuchol jest twardy jak kamień.

Ja jeszcze nie miałam tak często skurczy jak dziś. Pomijając nocne akcje, które były po seksie. Dziś za dnia seksu nie było a od rana ładne skurcze. I zapisuję sobie godziny o której je mam. Ale póki co tak co 10-13 minut je mam (to tak średnio)

Od 30tc. Wpierw ledwo co, i rzaaaadko. Od paru tygodni częściej.a od kiedy zaczeły sie u Ciebie te skórcze?????
az się boje ,ze to wszystko jeszcze przede mną :-( ja już ledwo co zyje a tu takie atrakcje jeszcze mnie czekajakochana ja tak mam od kilku dni i NIC....
kilka razy była już nawet biegunka i wymioty...
wczoraj biegunka a dziś dla odmiany pawik....a po 20-00 pewnie kilka godzin skurcze i stop!!!!
ten dzieciak mnie pomału wykańcza....
Ale za Ciebie trzymam kciuki!!!!![]()

Chciałabym. Na prawdę nie marzę aby święta spędzać w szpitalu z dala od rodziców.. Uwielbiam rodzinne ciepłe święta i chcę być już z rodzicami, Moim i Martynką przy jednym stole:-)Może coś z tego będzie?????![]()

to jest wkurzające, bo co wieczór jak taka nawiedzona kładę się do łóżka z zegarkiem i mierzę czas skurczy i między skurczami....az się boje ,ze to wsyztsko jeszcze przede mną :-( ja już ledwo co zyje a tu takie atrakcje jeszcze mnie czekaja![]()
wczoraj skurcze średnio trwały 22-30 sekund.