Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hmmm sama nie wiem...mój gin zawsze mi mówił,ze jakakolwiek krew i mam dzwonić do niego natychmiast !ja se mam malego problema..
zaczełam drugie opakowanie czopków dowcipnych wiec mam brac co drugi dzien.. no i dzisiaj nastała ta chwila.. zatrudniłam do tego Bartka..
i co? pomimo maksymalnego rozluźnienia nie dało sie go wcisnąć.. mowie mu pruboj.. mimo ze cholernie bolało i szczypało jednocześnie..
myslalam ze juz a ten mi oswiadcza ze czopek w ogole prawie nie wszedl..
to mowie wyciagnij i wsadz jeszcze raz..
on wyciaga a czopek cały zakrwawiony.. !!
mam się tego bac.. ?
fakt ze teraz zadnej krwi nie ma.. ale za to śluzu mam pod dostatkiem..
mogłabym ze 3 baby obdzielić nim..
tos mnie pocieszyła...hmmm sama nie wiem...mój gin zawsze mi mówił,ze jakakolwiek krew i mam dzwonić do niego natychmiast !

Pewnie wie co robi ,ale szczerze mówiąc ja nie spotakalam sie zeby tak dlugo lekarz trzymalRozmawiałam z 2 koleżankami i sa w szoku że lekarz mnie nei skierował na wywołanie w 7 dobie po terminie.
Troche dostałam nerwa...
Ide ogladac Neo Nówkę
z regoly po tygodniu wywoluja..tos mnie pocieszyła...
teraz mi żadna krew nie leci.. ale jak zobaczyłam ten czopek to mnie wmurowało..![]()
tak samo jak np po badaniu lekkie krwawienie moze wystapic to moze i przy tym wkladaniu czopa tak sie stało
Pewnie wie co robi ,ale szczerze mówiąc ja nie spotakalam sie zeby tak dlugo lekarz trzymalz regoly po tygodniu wywoluja..

jeszcze tydzien...do skonczonego 37tc i pomimo,że jest on moim przyjacielem to mam go już dość...koszmarnie się czuję...
ja se mam malego problema..
zaczełam drugie opakowanie czopków dowcipnych wiec mam brac co drugi dzien.. no i dzisiaj nastała ta chwila.. zatrudniłam do tego Bartka..
i co? pomimo maksymalnego rozluźnienia nie dało sie go wcisnąć.. mowie mu pruboj.. mimo ze cholernie bolało i szczypało jednocześnie..
myslalam ze juz a ten mi oswiadcza ze czopek w ogole prawie nie wszedl..
to mowie wyciagnij i wsadz jeszcze raz..
on wyciaga a czopek cały zakrwawiony.. !!
mam się tego bac.. ?
fakt ze teraz zadnej krwi nie ma.. ale za to śluzu mam pod dostatkiem..
mogłabym ze 3 baby obdzielić nim..
no jestem cichej nadziei ze to wlasnie dlategoa moze tym czopkiem Ci podrazniltak samo jak np po badaniu lekkie krwawienie moze wystapic to moze i przy tym wkladaniu czopa tak sie stało
![]()
Rozmawiałam z 2 koleżankami i sa w szoku że lekarz mnie nei skierował na wywołanie w 7 dobie po terminie.
Troche dostałam nerwa...
Ide ogladac Neo Nówkę
no jestem cichej nadziei ze to wlasnie dlatego