reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

O, jest nowy dzidzius nareszcie:-)
Jeżeli chodzi o staniki to ja dzis tez kupiłam przedłużkę- ale ulga:) Dzieciaki nam napieraja nie tylko na spojenie ale tez na zebra- stad ta zmiana obwodu. Ale po porodzie to wraca do normy więc nie ma sie co przejmować. Ja dzis załamałam panią w sklepie z bielizna- "bo jak miseczka e może być za mała??" Ano moze i to sporo za mała;-)
Po wczorajszym sprzataniu dzis moge się polenic- no moze powinnam sie za zapiekankę wziąć ale to za chwileczkę;-)

reklama
A ja dostalam dziwnych skurczy takich jeszcze nie mialam :no: narazie tylko dwa i mocne napieranie na krzyz i czuje jak mi sie spojenie rozchodzi hehe tlyko tak dziwnie bo czuje jakby szlo ale tylko w 1 strone hehe ale pewnie moge pomarzyc ze to te porodowe:confused2:...hehe zapewne ...:confused2:

super te staniki:)! po 10 jak M dostanie wypłate to sobię zamówię:) a Ty zamówiłas swój aktualny rozmiar czy trochę większy ? bo podobno cycki rosną po porodzie jak zaczyna się karmić..

A ja dostalam dziwnych skurczy takich jeszcze nie mialam :no: narazie tylko dwa i mocne napieranie na krzyz i czuje jak mi sie spojenie rozchodzi hehe tlyko tak dziwnie bo czuje jakby szlo ale tylko w 1 strone hehe ale pewnie moge pomarzyc ze to te porodowe:confused2:...hehe zapewne ...:confused2:

zacznij szorowac dywany, pić cherbatkę z malin i molestowac faceta;) może cos pomoże i przyspieszy akcję ;)

super te staniki:)! po 10 jak M dostanie wypłate to sobię zamówię:) a Ty zamówiłas swój aktualny rozmiar czy trochę większy ? bo podobno cycki rosną po porodzie jak zaczyna się karmić..

ja zamówiłam 85B, normalnie noszę 80A/B, ale jak już pisałam 80 mnie zaczynają cisnąć. a i miseczki są ciutkę jakby zaniżone, także A mogłoby być za małe.

zacznij szorowac dywany, pić cherbatkę z malin i molestowac faceta;) może cos pomoże i przyspieszy akcję ;)

Juz dzis pisalam ile sprzatnełam caly dom ... a jak odkurzyalam to prawie jakbym szorowala dywany bo mam mala rurke w odkurzaczu :-) akcja z mężem juz próbowalismy tyle razy ze ho hehe i nie pomaga ale zapewne dzis tez sprobujemy i jutro i pojutrze oj bede molestowac ile wlezie az Igor wyskoczy hehe no a herbatke z malin trzeba zakupic hehe :-)

reklama
Wow swietne wiescie no dlugasny chlopak:)
Ja sie tz lenie caly dzien zrobilam tylko zupe z soeczewicy i nic poza tym a musze jeszcze zrobic salatke z tunczykiem i posprzatac chate bo jutro mamy gosci pozniej nie wiadomo jak to z imprezkami bedzie:) Ponuro u nas ze sie nic nie chce moj T dogorywa od 9 tylko co jakis czas krzyczy czy mu herbatki mietowej nie zrobie ale kupil mi rozyczke sliczna jak wrocil kocham go hihi a nowe auto trzeba opic zwlaszcza ze to pierwsze w zyciu jego rodzicow nigdy nie mieli to i sie jak dzieci cieszyli.

Do góry