podziel się
a tak swoją drogą to już dawno Ci chciałam napisać, że Ci bardzo ładnie w ciemnych włosach![]()
Dziekuję za komplement;-) co prawda teraz znowu blondynka jestem, ale jak to kobieta- zzmienną jest;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
podziel się
a tak swoją drogą to już dawno Ci chciałam napisać, że Ci bardzo ładnie w ciemnych włosach![]()
witam popoludniemwlasnie wrocilismy z kina
fajnie tak sie oderwac z domu
odwiedzilismy kilka sklepow ... kupilismy kilka pierdolek
no i w domu czekalo na nas pyyyyszne golonko
lubie takie popoludnia
![]()

a dziękuję w imieniu męża
mój jest taki zachwycony tą pracą... aż mu się chce jechać te prawie 160-180 km dziennie. wczoraj na zmianie gotowali golonki a potem piekli w piecu - no mają tam jak w domu
a od jutra zaczyna pracę na zmiany.
chłopaka bede miala moge nawet powiedziec "kawał chłopa"
tylko z imieniem mamy problem propozycje
1.Michał
2.Kuba
3.moja ulubiona Rysiek;-);-);-)mało jest Ryskow
nie martw sie urodzimy wczesniej
Do Rybnika jadę bo jak koleżanka ze Świerklan pojechała do Wodz z wysoką gorączką u córki to najpierw ją opierniczali pół godziny że dla nas szpital jest w Rybniku!
ja mam skurcze od 1-00 w nocy....
jakaś masakra....cały plus, to to- ze są regularne co 5 minut. Od 9-00 nic nie jadłam, bo mi niedobrze...
o 17-30 idę do ginka... ciekawe co powie...:-(

No wlasnie Mea - tez jestem zdania ,ze cale to zdenerwowanie na forum i niecierpliwosc wynika z blednego rozumowania. kazda by chciala przed terminem a przeciez, zdrowe ,mlode babki na tym forum sa wiec czemu nie mialyby donosic ciaz - szczegolnie ,ze wiekszosc z nich to pierworodki
Zaczniemy sie zastanawiac jak wywolac porod jak minie 6 dni po terminem a nie 2 tyg przed tylko dlatego ,ze niby juz bezpiecznie jest urodzic .
a ja sie psychicznie nastawam na jutrzejsze przemeblowanie.........ale jakos nie w smak mi to.......