reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
ja mam skurcze od 1-00 w nocy....:eek::eek::eek:
jakaś masakra....:eek::eek::eek: cały plus, to to- ze są regularne co 5 minut. Od 9-00 nic nie jadłam, bo mi niedobrze...:eek:
o 17-30 idę do ginka... ciekawe co powie...:-(

witam popoludniem :) wlasnie wrocilismy z kina :) fajnie tak sie oderwac z domu :) odwiedzilismy kilka sklepow ... kupilismy kilka pierdolek :) no i w domu czekalo na nas pyyyyszne golonko :) lubie takie popoludnia :)

a dziękuję w imieniu męża :tak:
mój jest taki zachwycony tą pracą... aż mu się chce jechać te prawie 160-180 km dziennie. wczoraj na zmianie gotowali golonki a potem piekli w piecu - no mają tam jak w domu :tak:
a od jutra zaczyna pracę na zmiany.

praca na zmiany jest do kitu ale mozna sie przyzwyczaic :)

chłopaka bede miala moge nawet powiedziec "kawał chłopa":-D:-D:-D
tylko z imieniem mamy problem propozycje
1.Michał
2.Kuba
3.moja ulubiona Rysiek;-);-);-)mało jest Ryskow:-D
nie martw sie urodzimy wczesniej

DLACZEGO WY WSZYSTKIE /czy tez wiekszosc/ ZAKLADACIE ZE URODZICIE PRZED TERMINEM A POTEM JESTESCIE TAK STRASZNIE ROZCZAROWANE ZE TAK DLUGO TO TRWA ??!!?? zalozcie odgornie ze urodzicie w terminie /albo nawet po/ tylko miejcie przygotowane conieco w torbie co by z zaskoczenie nie zapomniec polowy rzeczy ... troche logiki by sie przydalo ... jak sie nic nie dzieje nie ma skurczow czy innych objawow to cierpliwosc nie zawadzi !!

Do Rybnika jadę bo jak koleżanka ze Świerklan pojechała do Wodz z wysoką gorączką u córki to najpierw ją opierniczali pół godziny że dla nas szpital jest w Rybniku!

bogu dzieki ze nie do wodzia !!

ja mam skurcze od 1-00 w nocy....:eek::eek::eek:
jakaś masakra....:eek::eek::eek: cały plus, to to- ze są regularne co 5 minut. Od 9-00 nic nie jadłam, bo mi niedobrze...:eek:
o 17-30 idę do ginka... ciekawe co powie...:-(

no miejmy nadzieje ze cos ruszy :)

No wlasnie Mea - tez jestem zdania ,ze cale to zdenerwowanie na forum i niecierpliwosc wynika z blednego rozumowania :). kazda by chciala przed terminem a przeciez, zdrowe ,mlode babki na tym forum sa wiec czemu nie mialyby donosic ciaz - szczegolnie ,ze wiekszosc z nich to pierworodki :)

Zaczniemy sie zastanawiac jak wywolac porod jak minie 6 dni po terminem a nie 2 tyg przed tylko dlatego ,ze niby juz bezpiecznie jest urodzic .

heh....no właśnie...ciekawe czemu tak to jest z tą kobiecą naturą, że jak już ten 37 tydzień mija to myśli się, że to "już" ....-to takie moje ogólne stwierdzenie.....a co do mnie to ja czuję, że urodzę po terminie ale nie później niż do 15.12 ....ale dziś właśnie spakowałam większość potrzebnych rzeczy do torby, żeby tak jak mówisz Mea w "panice" połowy nie zapomnieć ....i czekam ...cierpliwie i nie myślę tylko o tym czy to już czy nie...jedynie kiedy jakiś skurcz się pojawia to serduszko zaczyna bić mocniej ale to chyba odruch fizjologiczny ;-)

ja tez dzisiaj czuje ,ze moje cialo sie rozkreca. Do terminu 7 dni i z dnia na dzien inne dolegliwosci , mocniejsze i bardziej zaskakujace. To we mnie rosnie jak taki gaz w butli az , ktoregos dnia wybuchnie :).
Dzisiaj ten wielki smutek. No i dalej mnie to trzyma. Jakos mnie zaczyna w srodku telepac . Hormony, hormony....
A zgrzeszylabym gdybym powiedziala ,ze mam powody do zmartwien.
Czemu mi sie chce ryczec??????:confused2:

reklama
No wlasnie Mea - tez jestem zdania ,ze cale to zdenerwowanie na forum i niecierpliwosc wynika z blednego rozumowania :). kazda by chciala przed terminem a przeciez, zdrowe ,mlode babki na tym forum sa wiec czemu nie mialyby donosic ciaz - szczegolnie ,ze wiekszosc z nich to pierworodki :)

Zaczniemy sie zastanawiac jak wywolac porod jak minie 6 dni po terminem a nie 2 tyg przed tylko dlatego ,ze niby juz bezpiecznie jest urodzic .

wiesz emwu musimy to towarzystwo troche uspokoic bo potem wszystkie beda spanikowane jak daffi :) bidula juz 2 tyg prawie sie meczy !!

a ja sie psychicznie nastawam na jutrzejsze przemeblowanie:).........ale jakos nie w smak mi to.......

co za przemeblowanie ??

Do góry