reklama

Grudzień 2009

Wyplułam wyplułam;-)
Z głową uniesioną? A rano z tego nie boli głowa?
Wypiłam szklankę soku z cytrynki wyciśniętej. Dobre, ale teraz mi niedobrze:eek: Głowa dalej boli mimo tabletki, ale drugiej na pewno nie wezmę;-)
Mleko z czosnkiem i miodem mniam:-) Wczoraj przed snem piłam.
a ja pije taką miksture i sprawdza sie 100% do ostudzonej przegotowanej wody pół szklanki dodaje sie 2 łużeczki miodu i pół cytryny wyciśnąć jest pyszne i działa to odstawić na dwie godziny i wypi ć przed snem a rano zdrów jak ryba :-D

reklama
Mnie nie bolała głowa ,a pomogło mi oddychac ,bo katar nie spływał i nie zatykał nosa całkowicie.(moja bratowa tak musiała spac juz w 3 trymestrze,bo mała gdzies ja tak uciskała ze bratowa wybudzala sie ze snu z braku powietrza - sie dusiła normalnie! - to dopiero wyczyn 3 miechy tak spac :) )
Sproboj czy wogole dasz rade tak zasnac !

Na pewno dam radę bo kiedyś przy katarze to nawet na siedząco spałam:-)

a ja pije taką miksture i sprawdza sie 100% do ostudzonej przegotowanej wody pół szklanki dodaje sie 2 łużeczki miodu i pół cytryny wyciśnąć jest pyszne i działa to odstawić na dwie godziny i wypi ć przed snem a rano zdrów jak ryba :-D

Blech, na dziś mam już dość cytryny:-) Całe 3 wycisnęłam, to łącznie szklanka jedna i mi niedobrze. Ciekawe czy pomoże!

Oj okropne jesteście dziewczyny ;-) Ja tu się z głodu zwijam a Wy o leczo, spaghetti, cukiniach czy sałatkach! Jakie szczęście, że mój już wraca z pracy, to będzie obiad :-) Podobno dziś rullakebaby :-) MNIAM!

Mnie teściowa najbardziej straszy kaszlem bo ona pierwszego syna urodziła w 7 miesiącu bo tak strasznie kaszlała że coś tam się porobiło (dokładnie nie wiem co) , że urodziła!

ja cie rozumiem tyle cytryny na raz i to samą:szok:, jak ci nie przejdzie to sprobuj jutro tego sposobu ale mam nadzieje że do jutra to sie wykurujesz;-)

Wiesz ja zawsze lubiłam całą cytrynę wrąbać sobie, ale z cukrem i jedną a dziś 3:-) Sama ciekawa jestem czy pomoże. Przed snem wypije sobie znów mleczko z miodkiem i czosneczkiem.

reklama
z tego co czytałam to prawie wszystkie już czujecie kopniaki a ja dalej nic juz zaczynam sie niepokoić, ale w przyszłym tyg do ginia ide to mam nadzieje że moje obawy rozwieje,:sorry:

Spokojnie ja też jeszcze nic nie czuję. Wprawdzie są jakieś bulgotania, ale na prawdę nie umiem odróżnić, czy to dzidzia pływa, czy to jelita hmmmmmm :confused:. Choć w nocy obudziłam się, bo daję głowę, że coś czułam, ale nie wiem, czy mi się to nie przyśniło :-D.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry