mnie też na poczatku bolało wszystko a teraz juz organizm sie przyzwyczaił a czemu twardnieje ci dalej to nie wiemc
No wlasnie ja mam caly czas lezec i leze az mnie wszystkie kosci bola i mimo wszystko twardnieje a on jeszcze mnie stresuje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mnie też na poczatku bolało wszystko a teraz juz organizm sie przyzwyczaił a czemu twardnieje ci dalej to nie wiemc
No wlasnie ja mam caly czas lezec i leze az mnie wszystkie kosci bola i mimo wszystko twardnieje a on jeszcze mnie stresuje.
Pojechalabym ale bylam w zeszlym tyg i nie chce zeby mnie wzieli za jakas przewrazliwiona
NO ale boli cie ten brzuszek? Jak boli to jak moga cie wziasc za przewrazliwiona? Lepiej sprawdzic i spokojnie spac !Pojechalabym ale bylam w zeszlym tyg i nie chce zeby mnie wzieli za jakas przewrazliwiona
Pojechalabym ale bylam w zeszlym tyg i nie chce zeby mnie wzieli za jakas przewrazliwiona

jedz jedz !!! Lepiej byc przebadana ,niz nie spac ze strachu ze cos sie stanie.No to chyba pojade dla swietego spokoju. Co prawda nie boli tylko twardnieje ale nawet nospa i lezenie nie pomaga
twardnieje mocno, czy macica "się stawia i ile razy dziennie. Może braxton- symulantc
?
A moja neostrada smiga bez zarzutu !!!! I u nas burze tez co chwila byly !
mam nadzieje ze juz bedzie ok.
zgadzam sie w 100 % ,lekarz musi ja przebadac ,za to bierze pieniazkikarolak12, żaden lekarz nie ma prawa Ci powiedzieć, że jesteś przewrażliwiona! dziecko i Wasze zdrowie jest przecież najważniejsze, prawda? nawet jeśli to zwykła głupota, obowiązkiem lekarza jest Cię przebadać. jeśli nie pomaga Ci leżenie i nospa, może faktycznie powinnaś pojechać?