reklama

Grudzień 2009

reklama
Pojechalabym ale bylam w zeszlym tyg i nie chce zeby mnie wzieli za jakas przewrazliwiona
NO ale boli cie ten brzuszek? Jak boli to jak moga cie wziasc za przewrazliwiona? Lepiej sprawdzic i spokojnie spac !
Ja miałam tylko raz bole brzuszka ze sie wystraszylam ,ale mi pomogla nospa i godzinka lezenia - jednak u ciebie to całkiem inna sytuacja!NO i ryzyko jest wieksze

karolak12, żaden lekarz nie ma prawa Ci powiedzieć, że jesteś przewrażliwiona! dziecko i Wasze zdrowie jest przecież najważniejsze, prawda? nawet jeśli to zwykła głupota, obowiązkiem lekarza jest Cię przebadać. jeśli nie pomaga Ci leżenie i nospa, może faktycznie powinnaś pojechać?

A moja neostrada smiga bez zarzutu !!!! I u nas burze tez co chwila byly !

Jesli tak to sie ciesz:-)ja normalnie juz nie wytzrymałam i poszłam na spacer.Teraz jak weszłam to od pierwszego podejscia dziala ale nie moge przechwalic bo znowu mnie rozłaczy.Widocznie u mnie gdzieś na lini mieli awarie i dlatego bo to juz kilka dni tak sie działo,tylko ze dzis to juz nie mozliwie:wściekła/y:mam nadzieje ze juz bedzie ok.

Wy piszecie o smakowitych rzeczach ale mi nie szkoda,bynajmniej nie teraz bo najadłam sie ze hej,zjadłam chyba wszystkiego po trochu co mam w domu:-D

KAROLAK ja tez mysle ze lepiej to sprawdzic niz potem nie daj Boze cos miałoby sie stac,ja przed moim poronieniem tez miałam isc do szpitala ale nie poszłam i teraz załuje jak nie wiem co,moze byłoby inaczej,moze miałabym juz drugie dziecko na swiecie:-(

reklama
karolak12, żaden lekarz nie ma prawa Ci powiedzieć, że jesteś przewrażliwiona! dziecko i Wasze zdrowie jest przecież najważniejsze, prawda? nawet jeśli to zwykła głupota, obowiązkiem lekarza jest Cię przebadać. jeśli nie pomaga Ci leżenie i nospa, może faktycznie powinnaś pojechać?
zgadzam sie w 100 % ,lekarz musi ja przebadac ,za to bierze pieniazki :) A jej zrobi sie lzej jak stwierdzi ze wsio ok :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry