joanna82
Mama Patryka i Filipka
A mamy mamy he he hetwardnieje mocno, czy macica "się stawia i ile razy dziennie. Może braxton- symulant?
Napisz to ci doradzimy my mamy tio już za sobą z asią a właśnie widzę, że siedzi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A mamy mamy he he hetwardnieje mocno, czy macica "się stawia i ile razy dziennie. Może braxton- symulant?
Napisz to ci doradzimy my mamy tio już za sobą z asią a właśnie widzę, że siedzi![]()
A mamy mamy he he heskurcze B- H ( przygotowujace macice do wielkiego przedstawienia jakie bedzie mialo miejsce w grudniu) maga sie pojawiac ( lecz wcale nie musza) juz od 5 miesiaca ,a ona jest w ciazy blizniaczej( jak dobrze kojaze) wiec kto wie! W kazdym badz razie ciaza blizniacza to ciaza wyszego ryzyka i nie ma co czekac - to przynajmniej moje zdanie
Jesli tak to sie ciesz:-)ja normalnie juz nie wytzrymałam i poszłam na spacer.Teraz jak weszłam to od pierwszego podejscia dziala ale nie moge przechwalic bo znowu mnie rozłaczy.Widocznie u mnie gdzieś na lini mieli awarie i dlatego bo to juz kilka dni tak sie działo,tylko ze dzis to juz nie mozliwiemam nadzieje ze juz bedzie ok.
Wy piszecie o smakowitych rzeczach ale mi nie szkoda,bynajmniej nie teraz bo najadłam sie ze hej,zjadłam chyba wszystkiego po trochu co mam w domu
KAROLAK ja tez mysle ze lepiej to sprawdzic niz potem nie daj Boze cos miałoby sie stac,ja przed moim poronieniem tez miałam isc do szpitala ale nie poszłam i teraz załuje jak nie wiem co,moze byłoby inaczej,moze miałabym juz drugie dziecko na swiecie:-(
Skurcze Braxtona-Hicksa Rodzina - Ciąża - Ciąża - Rodzina - Polki - Kobieta - Starania o dziecko - Przebieg ciąży - Ciążowe dolegliwości - Poród - Pielęgnacja ciała w ciąży - Zdrowie w ciążyJak poznać takie skurcze?
Brzuszek twardnieje na początku kilka razy dziennie. Bezboleśnie, ale można sie pomylić bo nie jest to przyjemne:-)Jak poznać takie skurcze?

Grudnioweczko dzieki za powitanie i posta w sprawie zamkniecia watku. Ty tu jedna z najpierwszych bylas jak dobrze pamietam co?"Witajcie, od kiedy istnieją grupy społecznościowe nie zakładamy działów zamkniętych w albumie.
Któraś z Was może założyć grupę ( z opcją "na zaproszenie) i to ona bedzie miała piecze nad tym komu i kiedy dac lub zabrac dostęp.
Opiekę nad grupą można w dowolnym momencie przekazać innej użytkowniczce np na czas wyjazdy lub braku możliwości koordynowania grupą.
Pozdrawiam"
Tak nam pani administartor napisała:-) Witaj spowrotem Martuska!
Można zalożyc w innym temacie na bb wątek zamkniety. to nie problem. Wczesniej jak proponowałam zamkniety wątek z albumem topisałam, ze bedzie problem bo bardzo dużo nas jest i na dodatek duża rotacja. Trzeba będzie zrobic listę Dziewczyn które będa miały dostęp do albumu.
A ja wlansie niewiem co zjem na kolacje !!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak naprawde wyzarłam wszystko co mozliwe chyba hahahaaaa !!!!
NO ale usmaze se cukinie chyba a co !!!!!! Uwielbiam tezTylko czy sie najem
?
Rany, a ja taka głodna jestem! I nie wiem ci chce zjeść :-( Któryś dzień już tak mam, że zjadam wszystko co jest w zasięgu ręki, nie ważne co. Wczoraj jak zrobiłam podsumowanie tego co zjadłam to dziś siedzę w pokoju i mam zakaz wchodzenia do kuchni ;-) Niemożliwe, żeby jedna osoba tyle rzeczy zjadła! I ciągle jestem głodna... A teraz to spaghetti...i lody jeżdżą po osiedlu... Nie wytrzymam do obiadu i znowu coś zjem :-(
" Dziewczyny a powiedzcie jak u Was z seksem, robicie to tak normalnie jak zawsze czy jakos specjalnie delikatnie?? "
My normalnie bo Mój zna granice;-)