• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2009

reklama
Martula masz rację idę spać, znaczy gotować dalej rosół hehehe wyższa konieczność bo innaczej moi głodem przymrą.. A w lodóweczce sałatka kebabowa się chłodzi mhhhmmmm

Ja se dorobiłam jeszcze 2 kanapeczki a co mi tam ,Tylko przy robieniu tych tak mnie naszła ochota na cebuleeeeee ,ze masakra i zapodałam cebule jeszcez w kanapki a co !!! dobrze ze mojego nie ma ,bo kurde o ciomaniu mogłabym zapomiec hahahaha !!!

Reve jutro działam z sałatka i te palcuszki z piersi kurczaka tez zrobie ale na obiad ,a sałatke bede przygryzac all day ahahah

Tymczasem kobietki, rosól się skończył gotować, i ja się kończę powoli - kręgodłub mi zaraz odpadnie i chyba nabędę drogą kupna jakiegoś pajączka, bo zaczynam się garbić hehe
No i placki Joanna też bede robiła, o ile wystarczy sił bo jak wracam z pracy to padam na twarz, a dziś z konieczności gotowałam.. Jutro 32C i upał Aaaaaaaaaaaaa!
Dobrej nocki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry