reklama

Grudzień 2009

Dobra pojadłam !!! Ide zabki umyc i spac ....bo matko boska Patryk o 7 juz na nogach lata a ja razem z nim ( bo juz glodna jestem oczywsicie od 6 rano)
Dobranoc lasencje moje kochane !!

reklama
To dobrze, że nie mnie typowałyście choć jak przeczytałam ''kto najwięcej pisze'' to się przeraziłam:D Bo wiem ile mam postów:D Ale dlatego się cieszę, że mnie nie dałyście bo od sierpnia nie będę tak często na forum. Znaczy codziennie, ale wieczorami jak już i to późniejszymi bo robimy centralne w sierpniu, kładziemy panele i inne remontowe sprawy.

Dziś wybraliśmy lampy do pokoju Małej:) Jedna na sufit pszczółkowa i jedna lampka nocna kwiatuszek:)

my narazie nie planujemy pokoju dla dziecka bo nie dysponujemy takowym miejscem ... zrobimy za to sypialnie dla nas z lozeczkiem ... na jakis czas powinno starczyc :) a dziecko swoj okoj dostanie juz w nowym domu mam nadzieje :)

No ja tu przychodze powiedziec dobranoc i rozgonic towarzystwo:rofl2:
Jestem jak najbardzeij za Joasia z tym zamknietym forum, wiec kobietko bierz sie do roboty. :-p

Dajcie spokoj on jakis taki rozrypany.Mowie mu ze sie zle czuje i mi ten brzuch twardnieje a on wyskakuje z pytaniem co on ma zrobic i czy chce jechac do szpitala a ja nie wiem sama co robic a on glupie pytanie zadaje

Karolak od tego posta duzo sie u Ciebie zmienilo, ale z tym mezem to musimy dac na luz, bo oni sa z Marsa a my z Wenus i innymi jezykami gadamy. Facetom trzeba kawe na lawe, bo inaczej ciezko z domyslaniem. Dodatkowo oni mysla bardzo konkretnie, nie ma lania wody. Boli cie brzuch to tabletka, szpital, albo inne rozwiazanie inaczej czuja sie bezradni. Wszystko zaszufladkowane i konkretne.

I tak macie tu niektore zlotych mezow. Moj nie pierze, nie gotuje, posprzata jak juz sie odgadam tak dokladnie, ale i tak go kocham;-)

Dziewczyny a powiedzcie jak u Was z seksem, robicie to tak normalnie jak zawsze czy jakos specjalnie delikatnie?? Bo ja to w ogole jestem jakas przewrazliwiona. I czy macie tak ze po sekseii brzuszek wam bezbolesnie robi sie taki twardszy? I jeszcze czuje po jak by mi sie kosci rozszerzały w miednicy

U nas bez wiekszych zmian za wyjatkiem jednej. Ja tak szybciutko jak przed ciaza mokra sie nie staje. Mysle, ze to wina hormonow, bo z Alkiem bylo podobnie. Nie ma tego zlego, za to gre wstepna mam dluzsza:-p

Super, jak samopoczucie Arabello?

Ja się piszę ma się rozumieć, acz jak widać pojawiam się i znikam, zatem wcale się nie obrażę, jak mnie kiedyś wyrzucicie, pod warunkiem ponownego przygarnięcia kropka :-) bo zamierzam tu z Wami rodzić pomimo mej chwiejności obecnościowej ;-) hehe

Reve, ciebie tez widac zaklecia Emwu przyciagly.
Nie wyglupiaj sie, jestes tu stara forumka i o dostep nie masz sie co martwic.

D O B R A N O C!

JOASIA na prezydenta ;-D
witam z rana..;p
komuś arbuza?
albo mentosa owocowego?
jak się Wam dzień zapowiada?
dzisiaj podobno upały.. ZNOWU.. ;-)

reklama
:tak:I ja dołączam z rana:tak:
Wczoraj wieczorem szybciej sie połozyłam, miałam tak mega napiety brzusz że szok, pępek mi na wierzch wyszedł:-D:-D no a dzisiaj rano znowu wszystko do normy wróciło.

Joanno proszę zatem pisać do moderatora o utworzenie wątku zamknietego:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry