reklama

Grudzień 2009

my narazie nie planujemy pokoju dla dziecka bo nie dysponujemy takowym miejscem ... zrobimy za to sypialnie dla nas z lozeczkiem ... na jakis czas powinno starczyc :) a dziecko swoj okoj dostanie juz w nowym domu mam nadzieje :)

My mamy miejsce dla Maluszka, robić pokoik dla Niej będziemy stopniowo, zaczniemy w sierpniu bo panele wykładamy i centralne robimy, potem malowanie a na jesień meblowanie:-) Łóżeczko kupimy jakoś w listopadzie. Chyba, że się uprę wcześniej;-)

reklama
Witajcie właśnie skończyłam czytać to co od wczorajszego popołudnia napłodziłyście, nieźle wam szło zajęło mi to prawie godzinę...
U mnie miało być upalnie tymczasem pada deszcz, a głowa mi pęka...
Od 7 rano pod blokiem chodzi kosiarka spalinowa i nie dość że hałasuje to jeszcze śmierdzi paliwem, po prostu wymarzony poranek...
Wczoraj odwiedził mnie szwagier i zrobił wstępne pomiary mebli do pokoju dla maleństwa, znalazłam fajne meble na stronce: zestaw samolot mały (z szafą 2 drzwiową), Globinit Development - SKLEP.meble.pl (wzór będzie zależał od płci ) i według nich ma mi zrobić a koszt zmniejszy się o połowę.
Mam nadzieję że dziewczyny które wczoraj pisały o złym samopoczuciu dziś czują się dużo lepiej.

Marzka Słońce ja z tej firmy zamawiam łóżeczko dla mojej Księżniczki, wraz z wyposażeniem i materacykiem, oto link: łóżeczko alek z wyposażeniem, PIĘTRUS - SKLEP.meble.pl
Przewijak już mam, komoda upatrzona taka wielka co by się wszystkie ubranka pomieściły, ale nie z tego sklepu z neta tylko w pobliżu mojej miejscowości.

Ja na razie pokoju dla dzidzi nie szykuję, stoi pusty pomalowany na biało, a fantazjowac będe mogła bo ma 25m2:tak:
W kazdym razie i tak pierwsze pół roku łóżeczko będzie w sypialni stało koło łóżka, tak jest dużo wygodniej, Antosia do swojego pokoiku przeniosłam jak miał 7 m-cy.
A te pół roku bede miała na wymyślanie pokoiku:tak: Na razie u mnie weny brak.

Pokój naszej Małej też ma tyle:-D:-D Ale fajnie:-)

Dobra, czas na sprzątanie.W nocy dopiero o 1 zasnęłam przez katar, Maleńka kopała nim zasnęłam, chyba łączyła się ze mną w bólu:) Kochana Moja:) I pospałam do 9, w nocy odetkał mi się nosek i było już OK. Dziś mam mniej kataru niż wczoraj, obie dziurki odetkane i oddychać idzie wreszcie. Głowa nie boli ODPUKAĆ.

Hej dziewczyny! Mam pytanko, jak odczuwacie pierwsze ruchy dziecka? Coś tam czuje i nie potrafie określić czy to to" ;) kurczę boli Was brzuszek czasami na dole jk się nie tak połozycie? Dzisiaj rano myslałam, że zwariuję, okręciłam się na drugi bok i ... przeszło ...

ja w nocy nie mogłam zasnąć, co się położyłam na brzuchu, to mnie coś kuło. odwróciłam się na plecy i pogłaskałam brzuszek a tam "bul bul bul". przekręciłam się na brzuch i znowu jakieś ukłucia, kopniaki. i tak z godzinkę, aż wreszcie zasnęłam na boku. pierwszy raz coś takiego miałam, aż mi się mordka śmiała, mimo że było po 2 w nocy :-D

Marzka Słońce ja z tej firmy zamawiam łóżeczko dla mojej Księżniczki, wraz z wyposażeniem i materacykiem, oto link: łóżeczko alek z wyposażeniem, PIĘTRUS - SKLEP.meble.pl
Przewijak już mam, komoda upatrzona taka wielka co by się wszystkie ubranka pomieściły, ale nie z tego sklepu z neta tylko w pobliżu mojej miejscowości.

Ja mam szwagra stolarza więc robi mi meble na wymiar aby je ustawić jakoś w pokoju a mam pokój 4X2,5m2 więc długi ale wąski więc gotowe meble odpadają ale łóżeczko wybrałaś superowe...:-)

ja w nocy nie mogłam zasnąć, co się położyłam na brzuchu, to mnie coś kuło. odwróciłam się na plecy i pogłaskałam brzuszek a tam "bul bul bul". przekręciłam się na brzuch i znowu jakieś ukłucia, kopniaki. i tak z godzinkę, aż wreszcie zasnęłam na boku. pierwszy raz coś takiego miałam, aż mi się mordka śmiała, mimo że było po 2 w nocy :-D
Cherie, to pewnie od tych nocnych pogaduch na forumkowie :-D:tak:
Ja też długo nie mogłam usnąć, bo mały mi buszował razem z sałatką w brzuchu ;-)

reklama

zgadza się, łóżeczko piękne, ja szukam czegoś w sośnie (uwielbiam drewniane meble). i koniecznie fotel bujany do karmienia :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry