reklama

Grudzień 2009

reklama
A ja posprzątałam w domku, pranie wczoraj porobiłam i dziś nie ma co, zaraz się pomaluję co by się sobie podobać, włosy do ładu doprowadzę i będę się relaksować:).
A ja mam kupe roboty a mi sie nic nie chce !!!! Matko jedyna ,mogłby moj juz wrocic ,lubie ja wraca ahhahah wszystko w domku zrobi i mowi :"odpoczywaj niunia" no i se odpoczywam a co !!! Ale teraz musze sama działac :( ale lenia mam ze ho ho

moj chlop dlatego zgodzil sie na zakup komodu i SZAFY do sypialni bo wiecznie mu ciasno - i mowi ze to przezemnie ... ja nie rozumiem czemu ...
ja tez planuję taki zakup ale chce szafe taka duża lustrzaną ale co z tego bedzie to sie zobaczy :-)
mój się śmieje, że chce być tatusiem w ciąży :-D ale to ponoć jest udowodnione naukowo, że mężowie odczuwają ciążę (albo rosną im brzuchy, albo mają zachcianki albo zmienne humory - ja u mojego widzę wszystkie trzy...)
hahaha mówiłam mojemu to samo..:-D:-D to on mi na to ze musi mnie wspierać jakoś:-D:-D ale czasem zachcianki ma wieksze niz ja.. szczegolnie na piwo:laugh2::laugh2:

A ja mam kupe roboty a mi sie nic nie chce !!!! Matko jedyna ,mogłby moj juz wrocic ,lubie ja wraca ahhahah wszystko w domku zrobi i mowi :"odpoczywaj niunia" no i se odpoczywam a co !!! Ale teraz musze sama działac :( ale lenia mam ze ho ho

Ja mam dokładnie to samo rano padał deszcz więc migałam się bólem głowy teraz wyszło słońce a ja zdążyłam tylko wyskoczyć do sklepu po coś dobrego tzn jogurty nektarynki i śliwki...:-)

ja tez bede sosnowe mebelki szukac ale i komode i szafe mam juz upatrzona w IKEI a lozeczko bedzie tkie siateczkowe wiec bedzie uniwersalne

a do karmienia moj worek sako sie nada rewelacyjnie :)
NO cholera wkoncu znalazłam ten past twoj mea !!!! Bo tak piszemy ze sie pogubiłam.
Masz moze linka do tej komody z ikei ??? Taz ja tez musze zakupic jasna komode dla dzidzi ,bo ja to juz wogole nie ma gdzie składowac ubranek malenstwa a chce pod reka miec - wiec zakup komody obowiazkowy!!!

reklama
Ja mam dokładnie to samo rano padał deszcz więc migałam się bólem łowy teraz wyszło słońce a ja zdążyłam tylko wyskoczyć do sklepu po coś dobrego tzn jogurty nektarynki i śliwki...:-)
AAAAA ja tak samo hahahaha zakupiłąm co mi sie chciało i tyle mojej roboty .....no dobra mam juz koncepcje na obiad i juz zupa sie robi ..drugie potem :) jak natchnienie najdzie albo głód wezwie ahahha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry