Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dopiero będzie :-) oprócz tego zachorowałam na piękne, wiszące lampy! jedna różowa z latającym elfem a druga żółta z misiaczkiem na księżycu. jak tylko znajdę podobne w sieci, to pokażę. są zjawiskowe!
NO cholera wkoncu znalazłam ten past twoj mea !!!! Bo tak piszemy ze sie pogubiłam.
Masz moze linka do tej komody z ikei ??? Taz ja tez musze zakupic jasna komode dla dzidzi ,bo ja to juz wogole nie ma gdzie składowac ubranek malenstwa a chce pod reka miec - wiec zakup komody obowiazkowy!!!
mój się śmieje, że chce być tatusiem w ciążyale to ponoć jest udowodnione naukowo, że mężowie odczuwają ciążę (albo rosną im brzuchy, albo mają zachcianki albo zmienne humory - ja u mojego widzę wszystkie trzy...)

Mea ale fajnaaaaaona jasna nie jest bo to sa sosnowe boki i czarne fronty ale z tej serii mamy lozko i dlatego reszta bedzie pasowala
IKEA | Meble do przechowywania | Komody | MANDAL | Komoda, 6 szuflad
a i jeszcze chyba przyjdzie nam jakas wykladzine kupic bo w tym pokoju mamy na podlodze taka zbieranine ze nie moge na to patrzec ... tylko szkoda mi wydac duzo kasy jak tego potem nie wykorzystam ...
Kurde a ja poszukuje czegos jasnego bo jedynymi meblami jakie ma w pokoju to komoda taka długa na rtv i niska ława i sa jasne !!!
Ide bo juz patrzec nie moge na ten bajzel ! Do poznije dziewczynki!Ważne że wiesz czego chcesz...
Ja mam to szczęście że mąż godzi się na wszystko, twierdzi że to ja decyduję, on jest tylko wykonawcą.....:-)
Mea ale fajnaaaaaKurde a ja poszukuje czegos jasnego bo jedynymi meblami jakie ma w pokoju to komoda taka długa na rtv i niska ława i sa jasne !!!
Niestety nie za fajnie, wziełam 2 nospy właśnie, ale najważniejsze że czuję ruchy. Najgorsze jest to, że jako epileptyczka w ciąży nie wolno mi prowadzić samochodu i do pracy jeżdżę autobusami, a za oknem zrobił się potworny upał i muszę przemierzyć 1,5godz zatłoczoną komunikacją do domku :-(Mąż owszem jest w domku po nocce, ale mały jest jakiś niewyraźny i kaszle, więc nie chce ich targać w te korki do miasta.zjadłam właśnie śniadanie i już czuję, jak małe buszuje w swoim domkua Ty Kochana, jak się czujesz?