reklama

Grudzień 2009

Hej dziewczyny,
No rzeczywiscie duzo piszecie trudno nadrobic. Ja wlasnie po kapieli i troche nie moglam pisac bo Pani co przychodzi mi pomagac tak sie dzisiaj rozgadala ze nic przeczytac nawet nie moglam:-)
My zamierzamy zaczac meblowanie pokoiku dla chlopcow w sierpniu.Kolor juz mam chce na zołto i ewentualnie jakies niebieskie wstawki a mebelki tez juz upatrzyłam z BRW model Indiana. Tylko ciagle sie zastanawiam jak ja mam zrobic z łozeczkami bo nie ma takich dla bliźniat a podobno na poczayku powinny spac razem

jak się dzisiaj czujesz Kochana? brzuszek dalej twardy?

reklama
Hej dziewczyny,
No rzeczywiscie duzo piszecie trudno nadrobic. Ja wlasnie po kapieli i troche nie moglam pisac bo Pani co przychodzi mi pomagac tak sie dzisiaj rozgadala ze nic przeczytac nawet nie moglam:-)
My zamierzamy zaczac meblowanie pokoiku dla chlopcow w sierpniu.Kolor juz mam chce na zołto i ewentualnie jakies niebieskie wstawki a mebelki tez juz upatrzyłam z BRW model Indiana. Tylko ciagle sie zastanawiam jak ja mam zrobic z łozeczkami bo nie ma takich dla bliźniat a podobno na poczayku powinny spac razem
ojej nie wiedzialam ze tez masz blizniaczki :) no ja tez sie właśnie zastanawiam czy maja spac razem czy osobno, hmmm zobaczymy ile dostane łóżeeczek w spadku ;)

A moje Dzieciątko kopniakami mi podziękowało, że matka wreszcie przed 14 śniadanko zjadła:D Wcześniej nie miałam smaka.

Za to obiad wymyśliłam - mam pomidorówkę od wczoraj, nie będę wywalać bo dużo jej, do tego gotowany kurczak:)

Do 5 miesiąca zażywałam Falvit, potem ginka przepisała mi Falvit Mama - Boże jakie wielkie te tabletki! A myślałam, że tylko zwykły Falvit takie ma.

ojej nie wiedzialam ze tez masz blizniaczki :) no ja tez sie właśnie zastanawiam czy maja spac razem czy osobno, hmmm zobaczymy ile dostane łóżeeczek w spadku ;)

No dwoch chlopcow juz wiadomo:-) Ale z tymi łozeczkami to jakas paranoja ze nie ma łozeczek dla blizniat.Ja chyba kupie dwa drewniane a na poczatek bede spac w jednym

Hej:-)ja znowu mam do nadrobienia ładnych pare stron:wściekła/y:byłam dzisiaj na zakupach i kupiłam wisinki,włozyłam je juz w słoiki i zostało gotowanie.Mam w planach ucyc wkoncu to okno ale nie za bardzo mi sie chce:-(mam lenia:-)
Teraz ide was poczytac co tam naskrobałyscie;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry